25manna etp. 7.2 (10.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.83 km
Tid: 29:03
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 178
Kult å løpe 25manna. Ganske nervøs før start, forstår at det er relativt god samling i laget, og med Vincent og Fredric ut bak er det ikke annet å gjøre enn å løpe bra.
Ganske shaky i starten, og føler jeg er i overkant defensiv.
1: Nervøs inn i posten. Hadde hørt fra tidligere etapper at steinene skulle være vanskelige å se, så har respekt. De viser seg å være veldig tydelige og får posten uten problem.
2: Usikker på veivalg, rett på/svakt venstre er nok vel så raskt, men går for trygghet høyre. Gjennomføringen er middels, roter meg opp i mye dårlig løpbarhet fra toppen av skrenten og bort til stien, men greit nok. Ser Vincent er bak meg. Husker ikke om vi fikk utvekslet koder.
3: Bra retning, god kontroll.
4: Opprinnelig plan er å få med stien midtveis på strekket, men lar meg påvirke av løpbarhet nede i myra, og kommer ut av kurs.Forstår det og taper neppe noe særlig.
5: Bra retningsløping. Hilser på både Vincent og Fredric på strekket, men ingen av oss har samme post. Skjønner det gjelder å skjerpe seg da jeg nå ligger sist.
6: Dagens bom. Bra retning og ser skrentene etter stien, men blir usikker rett etter jeg har tatt av. Må opp på toppen og lese meg inn. Går 40sek, men ingen katastrofe.
7: Blir ikke stresset av bommen, og fortsetter som før. Grei gjennomføring.
8: Synes strekket ser skummelt ut ved første øyekast, men klarer fort å gjøre det litt simplere. God retningsløping, og føler for første gang at jeg løper fort. Treffer på Anders mot slutten. Fortsatt ikke noen like poster å spore.
9: Følelse av at jeg taper tid på dette strekket underveis. Det gjør jeg nok også, men neppe så mye som jeg følte der og da. Holder retningen for dårlig over siste myra, men holder det gående og unngår nøling. Vet hva jeg skal treffe på på andre siden, og da er det greit.
10: Treffer Anders igjen, og nå har vi likt inn. Godt. Bra retningsløping, og kontroll med stupet. 1 sekund nøling over toppen før søkket åpenbarer seg.
11: Synes løpbarheten ser litt dårlig ut rett på, så søker litt høyre mot stien. Tror det er bra. Litt usikker over siste dalen, men løper over den store kollen og da er det greit. Prøver å løpe fort da jeg antar vi er sist.
12: Over kolle og opp til søkk, bra.
13: Finner sistepost selv om den er plassert ganske feil.

Helt ok etappe, stabilt og trygt bortsett fra 6. post, men den ble etter forholdene ganske trygg den også. Aldri løpt 25manna før, men det var absolutt en veldig morsom stafett. Kult at hele klubben løper bra, og at det holder til seier, samtidig som alle tre lagene fullfører bra!
Vis kommentarer (0)
 
25manna etp. 7.2 (10.10.2015) 25manna etp. 7.2 (10.10.2015)