Blodslitet H-åpen (17.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 10.48 km
Tid: 57:36
Gj.sn. HR: 169
Maksimum HR: 183
Fin tur i skogen, i starten sammen med veldig mange andre, etterhvert litt færre, og til slutt alene. Prøvde å være lur til 16. men viste seg å være dumt.

1: Et stykke bak på start og klarer ikke spurte nok i starten, så er et stykke bak på startpost. Følger Halvor på en bra venstresving og tar noen plasser, kjenner meg ganske sprek og tar et lite drag opp bakken og er nr 2 på posten. Viktig å unngå postensiell stemplingskø.
2: Bak Blanes, ørlite til høyre ift stien. Jeg hadde tenkt meg rett på, men når alle andre kjører sti blir jeg med.
3-9: Ganske bra. De fleste bommer 4. så får en kosmetisk luke. Styrer fra 4.-10. Fryktelig mye folk i den lange sommerfuglvingen og må stort sett løpe i bushen ved siden av tråkkene. Relativt håpløst at mange klasser har samme sommerfugl og skal gjennom den samtidig. Skjønner egentlig ikke helt poenget, hadde jo vært mye bedre å spandert på løypa et par langstrekk til, i stedet for en stusselig sommerfugl?
10-15: Fin 5-mannsgruppe. Ligger stort sett ikke først, men holder bra grep i kartet likevel, og gjør mine egne greier hver gang jeg mener det er bra. Bommer inn i 13. Mener jeg løper riktig opp ift søkket, men må veldig langt tilbake. Er plutselig 18 sek bak sistemann i klynga. Tror en liten stund at toget har gått, men får en fin trase ut av posten og ser ryggene ikke langt foran.
16-mål: Prøver å være lur til 16. og unngå grønt og bakke med grønt og skrenter. Det var dumt. Knoter litt midtveis også. Taper mye på strekket, ser de andre langt foran inn mot posten. Prøver å jobbe bra videre. Dårlig å ikke løpe sti til 17. og vel stor bue til 20. Følger rygger foran til 21. i stedet for å orientere. Synd.

Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet H-åpen (17.10.2015) Blodslitet H-åpen (17.10.2015)