Onsdagsnatt (21.10.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 9.04 km
Tid: 84:55
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 148
Någet bedre enn de siste onsdagsnettene, riktig nok fortsatt mye feil.
1: Mister oversikt relativt tidlig, men fortsetter på en rimelig god retning og taper ikke så mye.
3: Bra retningsløping, men spotter ikke steinen.
4: Igjen ganske bra, men et eneste stort hogstfelt, og steinen ligger under en kvisthaug. Ville stoppe på riktig avstand, men da det ikke var noen stein å se trasket jeg videre.
9: Dårlig retning fra siste sikre
10: Ikke hard nok på retningen fra veien og kommer for langt venstre. Skjønner det med en gang, men går tid. Stryker forbi steinen på oversiden igjen uten å se den, og må tilbake.
11: Ser bare en stein på kartet, og stopper på første og beste. Skjønner det i det jeg løper videre, men gidder ikke løpe tilbake.
12: Nydelig paralellfeil. Tror jeg passerer bekken ørlite lengre nord, og ser etter steinen på streken. Spotter en stein, og antar uten å tenke meg om at det er den jeg er ute etter. Synes kartet er rart videre, men føler meg sikker på at det er riktig, så ignorerer det. Synes jeg leser meg ganske kjapt inn.
17: Greit på strekket og har kontroll ved den gule kollen, men for unøyaktig derfra og inn.
19: En kvisthaug uten like, gjør et halveis forsøk på å finne posten. Usikker på om jeg var riktig (hadde steinen lengst nord)
26: Nok et eksempel på å løpe omtrent over steinen uten å se den. En smule oppgitt.
Alt i alt mange gode strekk, men også mange feil. Mest irriterende utenom de opplagte feilene på 12. og 17. er å skli rett forbi så mange poster. Løp riktignok med lykta på ganske svak styrke (hovedsakelig fordi den ga seg etter 70min sist) så kan jo håpe at jeg hadde sett noen av dem med mer lys, men må uansett være mer obs inn i ringen nestegang. Opp med hodet og se seg rundt!
Vis kommentarer (2)
 
Onsdagsnatt (21.10.2015) Onsdagsnatt (21.10.2015)