Hardhausen (24.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 17.54 km
Tid: 108:09
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 179
Sesongdebut i en skikkelig o-løype, godt. Selvkritikk på dårlig bildekvalitet.
Fin løype, fin økt og fin duell med Bjarthe Westerheim og Vegard Peikli.
1: Finner ikke starten på kartet, så er et stykke bra ut fra start, men kommer meg opp på stien.
2: Bra
3: Bra, men kunne muligens løpt den større stien via sistepost, men greit.
4: Bra
5: Bra
6: Dårlig vurdering halveis, var redd for hvordan det gule skulle være, så gikk for sti hele veien. Bjarthe og Vegard løp jordet, og er plutselig et stykke bak. Har prøvd å pushe ganske bra sålangt uten å være i nærheten av å løpe fra, så det sliter litt på psyken og plutselig være bra. Heldigvis litt nøling inn i posten, så får tettet luken.
7: Dårlig retning.
8: Bra
9: Bra, men misser stien ut av posten, og må tilbake. Mistenker at terrenget er någet modifisert i området.
10: Bra, tungt.
11: Bra, veldig stygt over siste hogstfelt, så tror det var bra å løpe sti som jeg gjorde.
12: Bra, kunne kanskje løpt nede.
13: Høyt nytt gjerde, klatrer over og setter fast foten i øverste del på vei ned. Vrir nesten kneet i stykker, men går bra. Bjarthe passerer, og jeg blir stående og prøve å komme løs. Driver på i omtrent minuttet ifølge gpsen...
14: Prøvd å pushe lenge for å mørne de andre, men nå føles det bare som jeg har mørnet kun meg selv. Mye dårlige tanker. Vegard løper fra oppover på bedre trase og fart. Nøler mye inn i posten.
15: Greit nok, men kjempesliten. Vurderer å bryte der og da, men har bare løpt snaut timen, og synes jeg trenger en lengre økt enn som så i konkurransetempo, så setter mål til 19. post og heller traske hjem derfra.
16: Opplagt veivalg, tar det veldig forsiktig nedover stien. Vegard nøler litt inn i posten, så vi samles igjen.
17: Bra, tar posten trygt og godt. Her orienterer Bjarthe rett til 18. post og taper mye, og Vegard og jeg er først, uten at vi vet det.
18: Greit, finner ingen stier, men finner posten.
19: Greit veivalg, gikk noen fine stier mer rett på, men synes jeg tar et bra veivalg ut fra kartet. Kvikner litt til oppover bakkene, sikkert fordi jeg har tenkt å gi meg på 20. post. Ser plutselig Bjarthe inn i posten, så sammen med litt kvikkere kropp blir det resten av løypa læll.
20: Håpløst, ser ikke høyre. Heldigvis løper de to andre like dårlig, så er først i krysset. Tror det er bra å løpe helt rundt.
21: Bra gjennomført. Føler meg nå litt sterkere enn Bjarthe og får trua.
22: Tenker først venstre, men ombestemmer meg. Føler jeg får en ørliten luke på veien, men blir fort spist opp inn i posten.
23: Gjennomfører bra oppover, og får en liten luke. Bra inn i posten.
24: Løper det jeg klarer nedover, må ha en stopp i ringkanten, men taper ikke så mye.
25: Er alene, så safer litt. Kartet er nok ikke helt oppdatert vegetasjonsmessig, møtte blandt annet en ugjennomtrengelig granvegg, men finner en grei trase. Helt rundt på stien er vel defensivt, og koster nok en del sekunder, men ikke så mange som det kan se ut som. Tuete rett på.

Fint løp og veldig god trening. Glad jeg løp hele. En skikkelig down fysisk/psykisk midtveis, men fornøyd med å klare å mobilisere mot slutten igjen. Godt å se at det fortsatt ligger litt fettforbrenning å lurer.
Vis kommentarer (0)
 
Hardhausen (24.10.2015) Hardhausen (24.10.2015)