Onsdagsnatt (18.11.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.99 km
Tid: 77:24
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 156
Beste onsdagsnatt til nå, men fortsatt mye å gå på.
3: Dårlig veivalg, tok veldig lang tid under linja. Også liten bom inn i posten, for unøyaktigt/dårlig med kompasset.
8: Forsto ikke kartet ut av posten, og sto plutselig mellom de to skrenten. Skjønte det og valgte å løpe dem oppover på åsen. Evnet ikke løpe 200 meter på kurs. Dårlig.
11: Liten naturlig pause rett etter posten. Hadde egentlig tenkt å ta det før posten, men hadde lys bak, så fant det tryggest å løpe til posten først. Derfor svingen inn mot posten (faktisk)
12: Rett på smell. Går opp en for tidlig. Lukter ikke lunta i det hele tatt før jeg ser det nå. Kartbildet er jo kliss likt, så ikke så rart kanskje. Men det burde ringt en bjelle ut av posten.Det forklarer hvertfall hvorfor jeg aldri forsto noe og aldri fant 15. post. Leser meg inn i nærheten av 16. post.
Liten sving inn i 18. og litt lengre høyre enn ønskelig på 19. Løper rett forbi skrenten på 21. uten å se platået i forkant. Suboptimalt også til 22.
Alt i alt veldig mye feil, men synes likevel jeg gjør en del bra underveis. Gjennomføringen av strekkene satt bedre enn tidligere. Nestegang får jeg fokusere (enda) mer på skikkelig kurs inn i post. Fortsatt langt igjen, men et lite steg i riktig retning. Synes jeg hvertfall.
Skjul kommentarer (4)
DroneObserver: Tok du drone fra 22.post? Jeg kan ikke se du har dokumentert din ferd fra 22.post.

En annen kommentar fra min venn ved siden av meg med navn DialektObserver: Hvor er dialekten i din skriving blitt av? Det heter bjellå, luntå, og "fortsatt græla langt igjen".
T: Beklager det. Fra 22. post løp jeg litt nordvest, deretter enda litt mer nordvest. Så rett vest. Etter det prøvde jeg etter beste evne å følge stiene, før jeg til slutt løp relativt rett nord til mål.
Legger meg ikke langflat for lite dialektbruk skriftlig. Muntlig derimot... Forresten er det ikke græla langt igjen, bare langt igjen!
ot: Henger det ute reflekser (eller lignende) på slike økter som denne?
T: Ingen postmarkering, helt etter boka:-)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Onsdagsnatt (18.11.2015) Onsdagsnatt (18.11.2015)