TTT (19.11.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 6.7 km
Tid: 57:10
Gps-dataene fra klokka forsvant av en eller annen grunn, så måtte bruke Loggator. Flaks for meg, for da ser det ut som jeg løp veldig mye rettere og bedre enn jeg egentlig gjorde.
1: Ikke på forskudd og følger med feil gafling. Hadde antagelig også kompasset godt plantet i lommen.
2: Skjønner ikke alt hva jeg passerer, men finner hvertfall det jeg har tenkt, og også posten.
M: Igjen kompasset i lommen, og går ut feil rygg.

3: Unødvendig å løpe så langt oppover veien. Var på utkikk etter et fint sted å krysse, men fant det aldri. Fra veien og inn til posten får jeg ikke tak på noe som helst.
4: Fint med kraftledning midt på strekket. God kontroll derfra og inn, men føler jeg løper høyre og venstre og opp og ned hele veien.
M: Brukanes

5: Ikke så håpløs retning faktisk, litt knoting midtveis, men generelt bra.
M: Løp rundt, var vel greit nok.

6: Forstår igjen ingenting. Synes jeg hadde tydelige skrenter på nedsiden av meg, før jeg plutselig sto på det gule området.
7: Ikke dårlig strekk. Klarer å ha kartkontakt hele veien og plukke ut tydelige detaljer. Blir tidvis litt å lese av alt jeg passerer, men hvertfall bedre enn å bomme.
M: Bra. Både retning og forenkling.

8: Vanskelig strekk. Klarer ikke tyde noe som bør være tydelig etter kanten midtveis på strekket. Veldig omstendelig derfra og inn. Leser det meste på kartet. Klarer ikke helt forstå hvor søkket skal være, og står 3 meter på oppsiden en liten stind.
9: På utkikk etter en løpbar trase. Fant det delvis, men løper for langt for å finne det. Bra siste halvdel av strekket. Løp nok enda mer sikksakk enn gpsen viser her.
10: I overkant sikksakk i starten, deretter veldig bra frem til inngangen. Plasserer igjen kompasset i baklommen.
11: Bra første halvdel. Føler meg ganske ferdig med økta, så gjør det enkelt og løper rundt på sti. Burde jo være greit å se både slutt på grøntfelt og skrenter. Det ble visst i vanskeligste laget.
M: Bra.
Vis kommentarer (0)
 
TTT (19.11.2015) TTT (19.11.2015)