Day Cup Langdistanse (21.11.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 14.23 km
Tid: 100:43
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 176
Morsomt løp. Kult terreng og tøff løype. Bortsett fra 3. post løper jeg ikke kjempedårlig. Likevel ganske mange større og mindre feil, og sliter i tillegg med å få flyt i kartlesingen på 15000-kartet. Tørr da ta meg tid til å plante to bein i bakken og lese kartet skikkelig. Føler tidvis jeg står mer stille enn jeg løper, men taper mindre på det enn på å bomme. Bra. Beina er som de er, forhåpentligvis vil en treningsvinter gjøre godt. Tendens til å løpe relativt fortere på grusvei enn terreng. Ikke bra.

1: Feil veivalg, venstre bedre. Knoter også litt ved å miste stien en plass. Burde kanskje løpt på nedsiden av første kollen, men gjennomføringen er ok.
2: Usikker på veivalg. Har ikke lyst til å løpe rett på, men ser ingen alternativ rundt. Føler jeg knoter veldig underveis, men er i store partier relativt lik med Eirik som løp veldig bra på samme veivalg. Taper ca 45sek på å misse en shortcut ca halvveis, samt 15-20sek opp siste kneika ift Eirik som løp opp litt lengre nord. Sklir ut inn i posten. Det var det her kompasset da…
3: Mye dårlig. Først og fremst burde jeg løpt venstre. Sløv opp lita, tørr ikke dunke rett opp. Taper ca 45 sek til Eirik her, men litt er nok også løpsfart. Mister kontrollen i lia og må opp å lese meg inn. Får skrentene, og skal «bare» kurse derfra. Går heller dårlig. Går rett i noe jeg synes ser ut som et (lite) høydepunkt. Såklart ingen post, og forstår ikke så mye. Ser kollen med skrent og synes det passer. Drar helt nedom, men synes ikke det passer helt og lurer på om jeg er alt for langt sør, ulogisk nok. Opp igjen til skrentene, nytt dårlig forsøk på kurs, ender opp nøyaktig samme plass. Ser da posten 20 meter lengre bort. 3 unødvendige minutter.
4: Bra forenkling med det store søkket.
5: Synes rundt ser bra ut, og det var det nok også. Igjen dårlig med kompasset fra jeg tar av stien. 40-50sek. Snuser også litt på steinen jeg tror posten burde ligget på.
6: Vil løpe i det halvåpne, men kunne nok like gjerne løpt mest mulig rett på.
7: Tatt igjen med 9min av Olav. Fordel av ryggen, men mister den fort. Ingen post, men bruker ikke noe tid på det.
8: Usikker på hvor jeg passerer kollen. Leser meg inn i søkket. Taper ikke så altfor mye, men blir irritert likevel.
9: Bra veivalg, bra gjennomføring.
10: Ok, mye knot, men tar meg nok tid til å ikke løpe feil.
11: Synes jeg finner et fint veivalg. Någet nøling, men ok. Posten ligger kanskje litt langt nord?
12: Grei gjennomføring, men mye 2 bein i bakken. Skulle kuttet litt ca halvveis.
13: Bra, ser gulkollen på lang avstand
14: Bra. Bra forenkling
15: Bra veivalg, usikker inn i posten, til jeg skjønner at det bare er å løpe til jeg faller ned i søkket.
16: Greit frem til inngangen. Igjen. Hvor er kompasset? Taper ca 15sek frem til toppen, og 15sek fra toppen og inn. Sløvt.
17: Synes det jeg gjør ser greit ut, men hadde tjent på å ta av stien tidligere.
18: Synes helt rett på ser ymse ut, så går for litt venstre. Blir i overkant venstre og ender på stien. Blir for langt rundt. ?
Vis kommentarer (0)
 
Day Cup Langdistanse (21.11.2015) Day Cup Langdistanse (21.11.2015)