TTT O-intervaller (26.11.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 7.49 km
Tid: 56:06
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 178
Drag1: 5:12. Ganske bra, litt for unøyaktig midtveis, så må klatre skrenten, me ellers bra.

2: 6:36. Bra i starten til 1. post, legger på kompasset og løper til jeg er i myra. For unøyaktig når jeg først treffer myra, og tar kurs fra skrenten under streken i stedet for der jeg virkelig er. Forklarer hvorfor jeg ikke er i nærheten til tross for at jeg faktisk klarer å ta kurs. Forstår ingenting, og blir leteaksjon i stedet for noe mer rasjonelt.

3: 3:51. Bra, bra kompassbruk til 2. post og finner fine traseer til 3. og mål.

4: 5:08. Ganske bra, men sløvt siste del til mål.Starten med å unngå myr og utnytte kollen er greit, men glemmer å vinkle fra hjelpekurvenesen.

5: 6:30. Dårlig veivalg til 5. men fornøyd med gjennomføringen. Bra også til mål, ser det er stor formasjon og tørr stole på kompasset.

6: 4:41 Starter rett bak Kine og blir mer opptatt av å komme forbi enn å se på kompasset. Sløvt. Ikke optimalt til mål heller, vil ha med meg søkket og ta posten nedenfra, men ender med å løpe gjennom stupet rett sør for trekanten. Dårlig drag.

7: 3:29 til 7. post. Syre i hjernen, så tror mål er der. Bra gjennomført strekk. Ikke spik rett på strek, men synes jeg fant gode traseer og visste hele tiden hvor jeg skulle.

8: Fra starttrekant til mål 4:37. Bra gjennomført drag, bruker kompasset bra, og treffer der jeg vil til 8. Fornøyd også til mål. Kurs mot kollen på flaten, ser den tidlig, ny kurs derfra til søkket. Sitter fast i vindfall inn i posten, men det var vanskelig å unngå tror jeg.

Alt i alt fornøyd med økta. En stor blemme, bortsett fra det godkjent. Sklir ut på to strekk, men klarer å kontrollere det. Flinkere med kompasset i dag enn lørdag, og bruker det mer bevisst. Fortsatt mye å gå på, men fortsatt mange økter igjen å løpe før våren også.
Vis kommentarer (0)
 
TTT O-intervaller (26.11.2015) TTT O-intervaller (26.11.2015)