DayCup Mellom (12.12.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 7.45 km
Tid: 55:35
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 177
Ja dette gikk jo bra...
1: Bra start, på kompass og ser skrenten rett før ringen, får posten bra.

2: Redd for å slippe meg for langt ned, så i stedet løper jeg rett på stupet. Bra. Ikke kontroll på hvor jeg går ned i lia og bommer fortjent. Klarer ikke lese meg inn før jeg til slutt ser storsteinen. Ryker 2min.

3: Bra, kontroll med det grå nedfor, og holder høyden inn i posten.

4: Løper mot det jeg tror er en skrent, ender alt for høyt. Sløvt.

5: Bra, kommer meg på oversiden av skrentene og holder høyden. Ser posten på lang avstand.

6: Tror det er greit å dra ned i starten, men burde dratt opp etter ca 2/3. Fryktelig kronglete opp der jeg dro opp, kjempeoverraskelse...

7: Knotete, men greit, finner hvertfall posten, det skal jeg være godt fornøyd med.

8: Bra veivalg, ikke helt ideelt ut av posten, ellers perfekt. Blir fraløpt noe fryktelig og taper over minuttet til bestestrekktid.

9: Sliten etter løpestrekket, selv om jeg løp sakte, men synes jeg jobber bra opp bakken. Litt til høyre, men er klar over det, og synes jeg fant en fin trase.

10: Løper nedfor skrenten, skulle helt klart løpt på oppsiden.

11: Bra, ser hjelpekollen på lang avstand, lav sol mellom trærne og god stemning, selv om jeg er kjempesliten. Unødvendig med så skarp sving ned i posten...

12: Er nok noen sekunder raskere rett på, men trygt og greit å dra rundt også.

13: Bra, selv om det blir en del slalom mot slutten. God kontroll.

14: Ikke lest postbeskrivelsen og tror posten sitter under skrenten. Ser naturlig nok ikke noen post under skrenten, og er heller ikke helt sikker på at jeg er på riktig skrent. Blir en bra synfaringsrunde. Forstår ingenting før jeg er tilbake ved myra midtveis på strekket.

15: Någet oppgitt, løper der det er fint istedet for å løpe i riktig retning. Trodde jeg løp mot hjelpekurveryggen midt på strekket, men det gjorde jeg helt klart ikke.

16: Bedre.

17: Ser bra ut, men her er det mye flaks involvert. Bevisst opp mot toppen av ryggen, men har ikke særlig med kontroll før posten plutselig dukker opp.

18: Burde løpt mer direkte, men valgte bevisst mer venstre for å unngå skrenter. Får derimot en steinrøys, og setter meg fast i en kvisthaugt. Bra når jeg først kommer meg til veien.

19: Bra, velger å gå op oversiden av skrenten på streken da det så ut til å være mye glatte svaberg på veien nedfor. Taper litt på det ser det ut for, men tar posten bra.

20: 7 minutter intensiv klovnemusikk. (trodde jeg løp ned det lysegrønne, dro etterhvert høyre. Så da søkket posten ligger ovenfor. Der var det så mye skrenter og steiner at jeg tok det for gitt at det var enden på stupet litt lengre nord. Dro dermed tilbake der jeg kom fra. Derfra og inn ble det mer synfaring, og fant først posten når jeg prøve å finne stupene og forsøke å ta posten derfra. Flott.

Bra saker, bommer bare ca 13 minutter på 2. 14. 15. og 20. Ikke dårlig å få til det.
Vis kommentarer (0)
 
DayCup Mellom (12.12.2015) DayCup Mellom (12.12.2015)