Nyttårsløpet (31.12.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 7.17 km
Tid: 43:58
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 174
Fint løp, morsom løype. Følte meg ganske stabil, lite fare for bom, selv om noen av veivalgene kanskje ikke er helt optimale.

1: Greit, men kunne kanskje vært mer direkte helt i starten. Men fint å løpe der jeg løp, så greit. Ikke perfekt på slutten heller, finner ikke stien, og løper litt i det grønne, men taper ikke så mye.

2: Bra og offensiv løping.

3: Bra, men finner ikke stien her heler.

4: Bra veivalg, selv om det er like raskt med lang venstrebue.Bra gjennomføring, skulle kanskje kommet meg ut på stien litt raskere.

5: Bra

6: Bra

7: Bra

8: Bra

9: Bra

10: Bra veivalg og gjennomføring.

11: Bra veivalg tror jeg, selv om høyre kanskje er like raskt. En del forbudte områder på løpskartet. På høyreveivalget måtte man nord for all bebyggelse.

12: Første feil. Litt i overkant på forskudd, så ut av 11. er jeg allerede på vei ut av 12. Løper derfor opp igjen og litt bortover før jeg skjønner hva jeg driver med. Sløvt. Taper nok 30 sek hvertfall. Ikke optimalt inn i posten heller, men greit.

13: Bra. Tror over toppen er bra selv om Tom (løypelegger) mente jeg burde løpt ned på lysløypa og tatt posten derfra. Vurderte det, men anslo det som like raskt, og sikrere, og mindre fare for å sette seg fast over toppen. Mister stien ganske tidlig på strekket, men taper lite på det tror jeg. Har mistet stiene oppå der før, så var litt forberedt på det.

14: Bra. Lurt å løpe 2 meter ned og så opp på ryggen.

15: Bra gjennomføring, men skulle løpt rett over kollen. Ganske dritt rundt venstre.

16: Bra og trygg gjennomføring, men burde vært mer direkte.

17: Dagens kanskje dårligste strekk. Planen var å løpe mer rett på/venstre ut av posten, treffe stien og ned på lysløypa. Ble dratt ned i et veldig fint tråkk ned på stien. I utgangspunktet greit, men derfra og videre skulle jeg fulgt dette tråkket videre da det var bra videre (visstnok). Litt vanskelig å vite, og synes gjennomføringen av strekket egentlig er grei. Sparer noen få høydemeter ved å kutte stien, og tror det var bra. Var innom en sti igjen også, selv om trackingen kanskje ikke er helt enig i det.
Vis kommentarer (0)
 
Nyttårsløpet (31.12.2015) Nyttårsløpet (31.12.2015)