Stafettintervaller (14.01.2016)
Kategori: Trening
Distanse: 12.41 km
Tid: 63:02
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 181
Drag1: Fellesstart. Kommer godt ut i starten, og blir overrasket over hvor bra det svarer. Tenker at det er digg. Kommer etterhvert på at jeg bør lese litt kart. Vil litt venstre i starten for å unngå kratt, og føler det går. Mister fort kontrollen på hvor jeg befinner meg. Gjør litt halvhjertede forsøk på å lese meg inn, men ender med å ta ryggen til Martin. Bjella ringte, men overdøvet den ved å satse på flaksen, og brøt dermed planen for økta allerede etter 30-40 sekunder. Leser meg inn på det gule i bakkant. Samling i bunn. Mer fokus på kompasset derfra og inn. Ikke stålkontroll på de neste postene heller, men kompasset redder meg inn.

Drag2: Ut først med Martin +5sek, Magne +15sek og Yngve +25sek(?). Fin plan til 1. men evner ikke helt å komme meg til det gule. Likevel bevisst på å få det med meg, og redder da inn posten fint. Taper omtrent de 5 sekundene til Martin, men unngår katastrofe. God løping resten av draget, fra ca 60 mer eller mindre bak Magne, men klarer å fokusere på meg selv og gjør egne greier der jeg føler det er lurt. Klarer også å undertrykke gleden av å ikke bli løpt rett i fra (bare litt ifra) underveis. Bra drag.

Drag 3: Yngve først, Magne 10 sek bak, jeg 5(?) sek bak der igjen, og Martin enda 5(?) sek bak der. God kontroll til 1. selv om det delvis ble å følge rekka ut fra start. Kunne nok tjent på å dra rett på. Plukker deretter poster fint, og sekunderer megselv underveis til at avstanden oppover er omtrent konstant. Får det litt mot 37 og er et stykke bak på vei til 39. Undervurderer posten her, drar gjennom det grønne i gata som planlagt. Derfra skal jeg "bare" følge det grønne og snuble over posten. Fungerte tydeligvis ikke sånn i praksis. Sløvt.

Drag 4: Ut som nr. 2 med Martin 15 sek foran, Yngve 10 bak, og Magne 25 bak. Får førstepost bra, og finner en bedre trase enn Martin til 2. og får fri bane. Plukker 3. og 4. bra og er litt overrasket over å ikke ha sett noe til de andre. Litt usikker inn i 67 og må ta et halvt gåsteg før jeg spotter posten, synes den kom seint, men var bare jeg som ikke var rask nok. Tenker at jeg ikke skal snu meg. Det neste jeg gjør er å snu meg, og ser Magne og Yngve et stykke bak. Løper alt jeg orker derfra og holder det samen bra.

Drag 5: Rerun av 3. draget. Ikke tatt med her, da det ville sett stygt ut. Dårlig gjennomført. Brukte mine siste krefter på avslutningen av 4. draget, både fysisk og mentalt. Nå skulle det bare være å løpe. Det resulterte i flere dårlige strekk, samt ny bom på sistepost, og 15 sek dårligere tid enn første forsøk. Vil også tro at jeg løp noe saktere ved andre forsøk.

Uansett en fin økt som jeg er relativt fornøyd med. Sett bort fra bommen på førstepost på førstedraget og sistepost på 3. draget er det veldig bra.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettintervaller (14.01.2016) Stafettintervaller (14.01.2016)