10mila 2016 (15.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 14.52 km
Tid: 75:43
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 178
Veldig forberedt på å gå ut i tet, og mindre nervøs i timene før enn jeg har vært ved tidligere anledninger med NTNUI. Såklart spent, men veldig klar og gledet meg mest under oppvarmingen. God følelse. Får et fint utgangspunkt i rygg på Kalevan. Fint å få satt tempoet fra start, men veldig klar på at jeg skal gjøre egne greier med en gang jeg føler for det.
1: God stemning med Hu&Hei mot startpost. Synes ikke det går allverdens fort, men beholder litt is i magen og blir bak. Kjenner ganske tidlig at det går fort nok. Vil venstre mot posten min, så når Baptiste drar rett på er jeg tro mot egne greier. Virker som det var lurt.
2: Tror veivalget er bra, men slurver etter skiløypa. Får ikke tak på vekstgrensen og heller ikke myra, sløvt. Rasjonelle tanker nede i lia berger fra mer enn 30 sek bom.
3: Ser et lys bak, håper det er Baptist, men ser fort at det er IFK. Hørte de gikk ut rett bak, så forstår det ikke er helt krise. Tar posten lugnt, og safer med det som safes kan.
4 (A): Husker bomming i området fra damestafetten, og tørr ikke kjøre inngangen i lia. Sett i ettertid hadde det vel vært like greit, men får posten fint. IFK kjører mer i lia og tjener en del sekunder.
5: I rygg på Högstand, men kjører litt eget inn i posten.
6: Fortsatt i rygg. Bryter ut mot langgaflingen ved høydepunkt og stein. Grei gjennomføring, men kunne kanskje dratt rett ned på veien.
7: Rolig og forsiktig, bra kontroll og trygg inngang fra stien.
8: Løper raskest mulig ned på veien, og svinger innom den midtre drikkeposten. Burde løpt direkte derfra, safer muligens i overkant mye.
9: Nydelig skog, ser posten på 100 meters avstand.
10: Dårlig strekk. Planen er å runde, noe som i utgangspunktet er unødvendig. Blir dratt for langt høyre. Ser Baptiste når jeg etterhvert svinger riktig, og blir for opptatt av han. Happy med å hvertfall være gjenforent med Kalevan.
11: Greit i rygg, men må finne posten selv da Baptiste stopper opp i det gule. Usikker på om det var taktikk, eller om han faktisk var usikker.
12: TV
13: Burde dratt rett på, igjen vel safe. Nøler litt inn i posten da den lå langt oppe synes jeg.
14: Burde dratt mer høyre ut på veien. Baptiste sniker seg dit og får plutselig 100 meter nede på veien. Løper det jeg kan for å ta det inn på vei/sti, men meterne kommer ikke lett. Nesten i rygg før kuttingsen ved tjernet og slår meg til ro med avstanden. Tryner skikkelig rett inne i skogen, og slår meg litt her og der. Klarer ikke komme igang med en gang, og på ny litt kritisk luke. Plukker posten bra, og ser fortsatt lyset foran.
15: TV-post på damestafetten, så skjønner at tråkket går riktig.
16: Blir dratt med litt feil, men retter det opp fortest, og er først på posten.
17: Greit
18: Overrasket over gafling her, men gjør mitt eget.
19: Gaflingen skiller ingenting, og er happy med det.
20: Greit
21: Greit, hører IFK veklser og er litt skuffet over det.
Mål: Prøver å skaffe de meterne jeg klarer.
Totalt sett et ok løp. 30sek bom på 2. post, og taper oppmot 1 minutt til 10. Det er alt for dårlig. Kjedelig avslutning på stafetten med skade på Olav, men shit happens, vi snakkes i Finland!
Vis kommentarer (0)
 
10mila 2016 (15.05.2016) 10mila 2016 (15.05.2016)