VM-test lang (17.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 18.44 km
Tid: 111:38
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 174
Hadde litt tro før start. Riktignok lite løping siste månedene, men desto flere lange seige sykkelturer burde gi muligheter for å holde på lenge. Lenge holdt jeg forsåvidt på også. Litt for lenge. Åpnet i en fart jeg trodde skulle holde en liten evighet, men var jevnt slutt etter 75min læll.
1: Synes jeg gjør det greit, men taper nok mye på traseer og muligens åpningsfart. +43
2: Ser plutselig Martin Vister i godt driv opp mot der jeg tror posten skal være. Får det for meg at han må ha vært på den, så drar irrasjonelt nedover. Skjønner det ganske fort, men veldig unødvendige 30sek. +45
3: Smått suboptimalt frem til vannet. Bra derfra. Klarer såvidt å løpe fra Heidi i myra. Muligens bedre med venstre for vannet? +30
4: Bra gjennomføring i rygg på Martin. +4
5: Fin trase litt lengre nede i lia enn de fleste andre. +5
6: Ikke sett nok på kartet og misser utgangen som sparer mye høyde. Løper mye ekstra høyde og mange ekstra meter. Slurver med kompasset også siste halvdel. +36
7: Greit, gleder meg til drikke. Ganske irritert når saften som er lovet "på alle drikkesposter" i PM ikke eksisterer. Hadde puttet en gel og to i baklommen hadde jeg visst det. Aner at det kan bli en tung langdistanse bare på vann.
8: Håpløst å dra ned i myra så tidlig. Taper masse løpsmessig på strekket også.
9: Ok
10: Bra veivalg, liten miss inn i posten.
11: Ikke videre imponerende retningsløping. Spør etter saft på posten, det finnes ikke.
12: Greit
13: Tenker å spare høyde og skrentpassering, men blir alt for langt.
14: Bra veivalg, men hjernen tar ferie en liten stund, så gresser litt i ringkanten.
15: Greit.
16: Greit, Martin stempler 16. rett før meg. Ser Ståle også.
17: Greit, prøver å komme meg forbi Martin opp bakken og kjenner det begynner å bli i tyngste laget allerede.
18: Dårlig utgang og misser stien. Kommer meg heller ikke opp skrentene på en god måte, og taper veldig mye. Fryktelig dårlig strekk. Treffer på Ståle inn i posten.
19: Fin drahjelp av Ståle som jeg føler er mye sprekere enn meg.
20: På vei inn i komamodus for alvor, og sliter med å orientere på stiene. Bra Ståle er foran. Finner etterhvert ut av det, og tar direkte mot posten fra siste stien. Tjener mye på det ift Ståle, og får et lite minutt med positive tanker igjen.
21: Ved ikke alt for håpløst mot bortover. Tryner ved bekken, og har tenkt løpets siste positive tanke. Surrer meg bort til kollen i ringkanten mest på følelsen, og tar et lengre stopp der for å være sikker på å finne posten. Bitter på drikkeposten med tanke på hvor langt det er igjen og hvor mye jeg hadde trengt litt sukker.
22: Feil side av skrenten, men bryr meg ikke så mye.
23: Finner et ok veivalg og slår meg til ro med det. Ønsker minst mulig grønt og minst mulig vanskelig. Var ikke særlig ok, men fant hvertfall posten til slutt.
24: Lurer litt på hvordan jeg skal komme meg til mål, men bestemmer meg for prøve å ikke bli fraløpt av Ståle. Ståle bommer litt på posten, jeg blir med. Finner ut av det først og får en liten luke.
25: Dårlig veivalg. Forstå ikke hvordan jeg skal komme meg opp bakken, men er etterhvert oppe. Finner på en eller annen måte posten også.
26: Heldigvis enkelt, men må stoppe skikkelig en gang for å finne posten likevel.
27: Ingen tvil om veivalg. Vurderer seriøst å ta en gåpause på veien, men tvinger meg til å la være. Finner også denne posten ganske greit.
28: Har egentlig bestemt meg for å løpe helt rundt på vei, men ombestemmer meg. Vil ikke løpe en høydemeter ekstra, så løper alt for langt i stedet.
Mål: Solid spurt.
Vis kommentarer (0)
 
VM-test lang (17.07.2016) VM-test lang (17.07.2016)