KM-Natt (21.03.2017)
Kategori: Trening
Distanse: 11.17 km
Tid: 64:37
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 176
Moro med nattorientering igjen. Kommer meg gjennom løype uten noen enorme tidstap sett bort fra 1. post, men i allverden så dårlig jeg var med kompasset. Havner stort sett aldri der jeg har tenkt, løper for lange linjer, og må revidere planer. Håpløse greier.
1: Beste veivalg i mine øyne, at myra er såpass rask er vanskelig å vite uten å ha forberedt seg nøye på forhånd. (evt skjønne tegningen med slep ut i myra og bro over bekken). Føles ut som jeg gjennomfører øk underveis, men sklir ut skikkelig 3 ganger, og blir dratt med av Vegard inn i posten. Taper nok 45sek på det alene.
2: Bra frem til toppen. Løper rundt hogstfeltet bevisst, men sett i ettertid burde jeg bare løpt helt rett på. Kompasset godt plantet i lomma fra toppen og til posten ser det ut for. Overser i tillegg stien og gjør postinngangen i overkant spennende.
3: Løper ganske så beint og fint, og snill postplassering.
4: Greit valg å løpe rundt, selv om rett på ikke er noe dårligere eller usikrere. Misser stien ned fra tårnet, og finner ikke første stikrysset. Kommer meg fint ut på nesa, og får med meg neste gråområde, men etter det søker jeg mer løpbarhet enn jeg ser på kompasset.
5: Ser ingen gode løsninger, og blir til at jeg tråkler meg frem i lia. Det går alt for sakte. Er nok 30-40 sek raskere å komme seg lengre ned i lia som Fredrik gjorde. Løper dårlig på kompasset ved kraftlinja, som gjør at jeg må legge meg på en litt annen linje i lia enn egentlig tenkt.
6: Igjen dårlig retningsløping, taper 23sek til Fredrik som finner en bra linje.
7: Planen var å løpe helt rett på, og så runde til venstre for den ekstra blaute myra. Det gikk jo sånn passe.
8: Grei kontroll med toppen og skrenten, selv om jeg gjerne kunne sikret litt mer.
9: Treffer bra til søkket i starten, men glemmer å rette opp etter det, og løper mye for langt før jeg kommer meg ned i myrkanten. Dårlig retning over toppen og.
10: Her treffer jeg omtrent ikke ett eneste av punktene jeg har tenkt meg innom underveis.

Liten tvil om hva jeg skal trene på fremover etter det her.
Vis kommentarer (0)
 
KM-Natt (21.03.2017) KM-Natt (21.03.2017)