O-intervall (20.04.2017)
Kategori: Trening
Distanse: 9.89 km
Tid: 67:50
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 163
Gaflede intervaller mot Vegard. Fellesstart på hvert drag med ulik gafling på hvert drag.
1: Bra start til 1. post. Merker i bakken fra start at Vegard er piggere. Happy med å treffe 1. bra, så legger tydeligvis kompasset i baklomma til 2. Irriterende. Finner ingen god trase til mål heller.

2: Trodde jeg lå nærmere toppen på vei til 3. men ingen kjempekrise, muligens dratt litt med av Vegard som lå lengre til venstre. Redd for de grønne stripene til 4. så går opp. Unødvendig uansett kvalitet på grønnstripete. Mye nyhogst på strekket, så løper en del i slep. Vegard bommet 3. så får æren av å vinne dagens eneste drag.

3: Greit til 5. men ganske nølende. Muligens dårlig veivalg til 6., men var fint i det lysegrønne. Taper 5 sek inn i posten ved å gå opp littegrann sent. Greit drag, men godt bak Vegard likevel.

4: Så veldig fint ut i søkket, og ville dit, men ble vel lang bue. Taper litt på det, og satte meg i tillegg fast i skrenten. Langt bak allerede på 1. post.

5: Syntes rett på virket vel offensivt til 10. Burde være greit å følge vegetasjonsgrensen, men her har det skjedd ting med vegetasjonen. Skjønte fort at det var vokst opp store juletrær i det gule, og løp i kanten av noe jeg antok var grense mellom gammelt grøntfelt og nyere juletrær. Det var tydeligvis helt feil. Skjønte etterhvert at jeg bare måtte komme meg over toppen og lese meg inn på andre siden. Kjedelig, men tar ikke all skyld på det strekket. Bra resten av draget, men Vegard skjønte greia til 10. og var langt foran.

6: Bra, men burde løpt mer direkte til 12. Resten veldig bra, men ingen sjans mot Vegard selv om han småbommet 13. og nølte inn i 15.

7: Bra. Vegard stoppet på 15. Antok han hadde gått i feil gafling så trodde jeg lå foran resten av draget. Fin orientering.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall (20.04.2017) O-intervall (20.04.2017)