Jukola (17.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.48 km
Tid: 45:49
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 176
Tror ikke jeg har gruet meg så mye til å løpe en stafett før, og ble ikke akkurat oppmuntret av følelsen i kroppen timene før og på oppvarmingen.

1: Prøver å løpe fort på merkeløype for å vise kroppen hvem som bestemmer, og at det bare er å samarbeide. Fungerer sånn middels, for det går ikke akkurat fort i første bakken. Prøver å se etter skrentene, men ser de ikke før veldig sent. Uansett alt for dårlig retningsløping. Taper ikke så mye, og bestemmer meg for at det her er en bra start. 25 sek bak bestestrekktid (på etappen) på strekket.

Greit videre, taper nok litt på å gå gjennom for mye grønt mot 3. Hadde sett for meg mye åpnere skog i det hvite og at jeg skulle kunne se vegetasjonsgrensen på litt avstand, men det gjorde jeg aldri. Bra parti nede i lia.

Tror valget om å gå stien helt rundt på langstrekket var ok, veldig fin inngang. Taper 31 sek på strekket, men 20 av de er i bakken opp til stien i starten, så neppe veivalget det var noe galt med. Liten sving for å finne slepet ned i posten, ble litt forvirret en liten stund.
8. strekket er ikke så bra. Kontroll i starten, men mister den etter den større grønne myra. Bruker kanskje litt unødvendig tid på nøling. Ser etterhvert kollene rundt den andre gaflingsposten, og løper dit og leser meg inn. 44 sek bak beste strekktid. Taper definitivt ikke så mye på strekket, men kanskje oppmot 30 sek.

Neste galfingsparti er bra, og veldig kort. Litt høyt til 13. og må sjekke kode på en post for tidlig. Ser etterhvert riktig post. Unødvendig, men ikke mer enn 5-10 sek.
Blir forbi og fraløpt av Toni Saari mot 14. og blir nok litt påvirket av han mot 15. og løper en liten ekstrasving på stien. Tror riktignok ikke det var veldig dårlig, da det ikke så så trivelig ut helt rett på der jeg traff stien, og hadde i tillegg flaks med at myren var fint.

For sløv til siste post med orientering. Hadde tenkt å løpe opp på stien, men utgangen ble ikke så bra. I stedet for å rette opp tenker jeg det ikke er så farlig og at det er greit å bare fortsette rett på. Ikke lurt, og løper ikke noe bra heller. Lite kontroll og tenker at jeg uansett treffer en sti. Gjorde jo det, men kunne nok tjent 20sek på å være lurere på dette strekket.

Alt i alt en ganske bra etappe. Taper for mye til 8. og 16. men utover det er det stabilt.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola (17.06.2017) Jukola (17.06.2017)