Mellomdistanse (12.07.2017)
Kategori: Trening
Distanse: 6.21 km
Tid: 42:24
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 172
1: Fin forlengelse av stien nordover, så får en fin rask start. Kommer meg opp på platået og over på neste rygg. Ser det grønne og deretter steinen. Bra.
2: Retning, får ikke helt tak på kurvene, men ikke så farlig. Ser en stor elg og tillater meg å se på den noen sekunder. Bra.
3: Vurderte høyre på slepet, særlig når det var veldig fnt der jeg passerte det, men tror svakt venstre er bra. Krysser dalen bittelitt høyere enn planlagt, men greit. Bra retning inn i posten.
4: Strekket tenkt som revansje for o-intervallen. God retning. Skogsgrensa og det halvåpne gir ingen mening, men tørr bare fortsette. Bra.
5: Irriterende. Kontroll med skogsgrensa, men drar tydeligvis umotivert ut rett etter den. Planen er kurs til nesa, men er kanskje for redd for å trekke ut på nedsiden. Veldig mye nøling. Ikke veldig stor sving, men taper nok minuttet her.
6: Ok.
7: Prøver å unngå det grønne. Ser ikke hvor den gule ryggen går opp pga tett skog, men skjønner etterhvert hvor jeg skal opp. Bra inn i posten, muligens lurt å dra helt rundt det grønne, men ikke sikker.
8: Bra retning, og bra forenkling inn i posten. Ser ikke noe til noe søkk, men ser både skrent og høydepunkt.
9: Bra, det grønne veldig tydelig.
10: Kunne kanskje løpt på nedsiden av skrentene, men ok. Litt svingete løping siste bit, og kunne kanskje løpt den lille stien. Litt vanskelig å bestemme seg for hvor posten skulle være, men tror jeg traff ganske bra.
11: Tror rundt er bra, men antagelig like raskt rett på. Bra utgangspunkt fra stikrysset og treffer bra.
12: Skjønner ikke noe over det flate området i dag heller.
13: Dårlig plalegging, ser ikke muligheten med sti på oversiden av skrentene i myra. Taper nok en del på det.
14: Flaks med at det går sti i hogstfeltet. Bra inn i posten.
15: Bra retning, usikker inn i posten. Hadde tenkt å bruke de to grønne flekkene inn i posten, men nyhogst (som ikke så særlig ny ut) helt på slutten, så ikke så enkelt å ta posten. Snuser først litt på noe som ikke er en skrent, før jeg faller borti riktig skrent.
16: Dro med litt usikkerhet fra posten før, men tar den greit. Stempler først på en liten stein 10m for tidlig.
17: Hadde løpt rundt i konkurranse. Fikk ikke tak på vegetasjonen, men får posten greit.
18: Retning, seig strekk.
19: Burde løpt slepet gjennom det grønne, men så det ikke. Stygt nord for bekken etter veien, så buen ble større en den burde også.
20: Bra, men brukte litt tid på å se steinen som lå bak en busk.
21: Bra, men litt usikker pga en veldig tydelig kant som ikke er noested å se på kartet.
22: Ok
Mål: Ok

Litt skuffet over totaltid på 42 min. 1min tapt på 5. post, og går en del tid på 15 også, men under 40 hadde vært vanskelig. Tungt terreng, evt. treig fyr. Hvem vet.
Vis kommentarer (0)
 
Mellomdistanse (12.07.2017) Mellomdistanse (12.07.2017)