NM-Stafett (10.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.06 km
Tid: 43:54
Veldig god løping av Håkon og Markus, så går ut som nr. 3, 1:30 bak Olav og Nydalen, og ca 45sek før Tyrving og Frol. Stabil start og jobber hardt for å ikke pushe hardere fysisk enn jeg klarer å orientere. Liten sving på 2. post men unngår stress. Stabilt videre, ganske lang gafling på 3/4 og mener jeg ser Bjørn nede i lia på vei mot 71. Konklurerer med gafling og blir ikke stressa i det hele tatt. Tyrving/Frol var visst veldig nær lengst sør og på vei tilbake, men ser de aldri. Litt usikker på trase på siste langstrekk (til 93) og stanger litt både før og etter den enormt blaute myra. Syntes rundt på veien så for langt ut men det hadde nok vært bra. Investerer mye tid i grønten både mot 93 og 174, og taper en god del sekunder der, men god følelse teknisk og kjenner meg trygg. Litt panikk inn i 174 da jeg ikke ser søkket som var mye mer markert enn jeg trodde. Kikket litt rundt nede på flata først, men skjønner fort at søkket er formasjonen jeg først trodde var høydepunktet.
Mye bråk på passering og skjønner at Tyrving og Frol er kort bak. Føler meg fresh og blir ikke så urolig, skal klare å avgjøre fysisk om jeg ikke klarer holde unna. Stabilt til 85 og 96, selv om jeg ikke helt skjønner alt i ringen på 96.Så Bjørn på myra når jeg løp oppover, og regnet at jeg hadde omtrent 20-30sek. Redd for 97, men tar den sikkert. Forenkler 177 bra med kollen, men mister fokus et sekund og drar mot skrentrekken i nord. Tar signalene umiddelbart og begrenser bommen til 10sek. Til nest siste vurderer jeg både høyre og venstre for kollen, men aldri helt rundt i nord som Bjørn gjorde. Taper ganske mye på strekket, men gjennomfører stabilt. Ser Nydalen for første gang i posten og at Bjørn er et stykke bak. Prøver gjennom hogstfeltet til siste, men ikke egentlig muligheter, selv om jeg traff veldig bra nedover. Bronse med andrelaget er digg og ingen sure miner, selv om et bedre nest-sistestrekk kunne sikret sølvet.
Veldig bra stafett av laget, og deilig å følge opp førstelagets seier. Fornøyd med egen etappe. Gjør 3 bommer på ca 10-15sek (175, 174 og 177) men ellers veldig stabilt og kontrollert, og kjente meg hele veien overraskende trygg på å holde unna, selv på sisterunden.
Vis kommentarer (0)
 
NM-Stafett (10.09.2017) NM-Stafett (10.09.2017)