Stafettøkt Syverstad (03.02.2018)
Kategori: Trening
Distanse: 7.37 km
Tid: 48:12
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 177
Fellesstart på første draget. God forenkling til 1. post. Usikker på linja til 2. post, mulig det er bedre å ligge litt lengre nede, men kjentes ok der jeg løp. God kontroll og klarte å bruke de største og tydeligste detaljene bra. Samme mot 3. men slurver inn i posten. Tenker egentlig at jeg bare skal følge ryggen ned på flata og så se steinen. Kommer litt lengre høyre enn planlagt og taper 15sek. Burde hatt hakket bedre kartkontakt siste del. Resten av draget bra, og tror rett på til 4. er bra.

Startet først sammen med Niels på 2. draget. Bra start, men blir usikker inn i 7. post og tørr ikke fortsette på retning som jeg burde gjort. Taper vel ca 15 sek. Elendig vurdering til 8. Mye bedre å løpe stien rundt alle stupene. Når jeg ville opp der jeg ville burde jeg såklart også gått stien til svingen. Bra til mål og holdt unna for klynga bak, men klarte ikke ta igjen Jonas som fikk luke inn i 8.

Ut som nr. 2 på sistedraget, 20 sek bak Magne. Bra innledning, bortsett fra at jeg løp rett på skrenten tidlig til 11. post. Bra veivalg til 12. men ble usikker over siste toppen og nølte en del nedover mot posten. Kom sammen med Magne (som hadde langgafling på 12.) på 13. Litt unødvendig å runde det grønne inn i 14. men greit nok. Fulgte ryggen til Magne litt ut av 14. men traff så en litt bedre vei gjennom det grønne, og tjente de 2 sekundene jeg tapte til 14. Følte meg sikker på at jeg skulle få 15. først når Magne dro ut litt venstre over siste toppen, men satte meg skikkelig fast i grøntfeltet og plutselig 30 meter bak. Ble mer hetsing enn orientering mot siste og tapte mer. 2. lørdag på rad jeg får deng av Magne i avslutningen, får prøve igjen neste gang.
Vis kommentarer (0)
 
Stafettøkt Syverstad (03.02.2018) Stafettøkt Syverstad (03.02.2018)