EM mellom kval (08.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.51 km
Tid: 31:03
Trygg start frem til 6. post. Stopper der det trengs og grei kontroll. Usikker på hva som skjer til 7. Gikk opp over skrentene inn i posten der jeg trodde (ifølge den relativt unøyaktige gpsen) og fulgte kanten av det jeg trodde var grønt. Forventet å se posten, men så aldri noen post. Fikk panikk istedet for å stoppe opp og lese meg inn. Taper vel kanskje ikke mer enn drøye minuttet på posten, men det føltes mye mer og de 3 neste postene er jo bare tragisk med mye negative tanker. Poster på skrå nedover uten noe særlig å lese på som 8. og 10. var nok det jeg var mest usikker på på forhånd, og når jeg går inn i det på den måten som jeg gjør her må det jo bare gå galt.
Skjul kommentarer (1)
tophat jr : Hei! Synd det ikke ble mellomfinale i går. Ser jo de fire grunnene her, på fire strekk på rad! Fram tom sjette, og fom tiende løper du jo nær læreboka!
Vet det er lett å være etterpåklok, men likevel: Sjuendeposten ligger på steingruppe like over et grøntområde, da skal siktepunkt inn mot sirkelsentrum være hårfint over posten. På GPS-sporet ser det ut som om du løper tydelig neover etter passering av skrentene. Både strategifeil og gjennomføringsfeil!? Åttendeposten er under en skrent, da skal siktepuntket være hårfint til venstre for sirkelsentrum. En ny strategifeil. Til niende burde du kanskje løpt via den utydelige stien? Til tiende burde du kanskje løpt en litt omvendt S-bue, litegrann mer høyre i starten for å få med deg steingruppene, og litegrann mer venstre i andre halvdel for å få med deg passering av det lange søkket på tvers av kurvene? Lykke til på stafetten, det bratte terrenget i Ticino passer deg jo egentlig perfekt!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
EM mellom kval (08.05.2018) EM mellom kval (08.05.2018)