JK Day 2 (19.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Land: Wales
Distanse: 9.23 km
Tid: 63:48
Terrenget var åpent og lettløpt, men det var mye vanskeligere enn jeg hadde forventet. De to første postene var ganske enkle og gikk greit. Til 3. post hadde jeg i starten ganske god kurs, og traff den lille gress-sletten ved stien, men etter det var jeg unøyaktig med kursen og skled ut til venstre. Når jeg først bommet var det vanskelig å lese seg inn igjen, ettersom alt så ganske likt ut.
Til 4. gikk det bra.
Til 5. gikk det bra mesteparten av strekket. Traff den lille pytten 50-100 meter før posten, men løp likevel rett forbi posten. uten og se den.
6-8 gikk greit.
Til 9. begynte jeg å kjenne det litt, og det gikk ganske sakte. I tillegg krysset jeg strekket litt for mange ganger, noe som egentlig ikke var meningen.
Til 10. gikk det ganske greit.
Til 11. løp jeg for langt til høyre, men tapte ikke så mye tid på det.
Til 12. skjønte jeg ingenting. I følge kartet skulle posten min ligge på et lite høydepunkt. Og det var dermed et høydepunkt jeg så etter da jeg passerte toppen. Den så jeg ikke, og jeg endte opp med å lete i 5 min etter posten 10-50 meter til høyre for den.
13-16 gikk ganske greit.
til den 17., og siste posten klarte jeg og lese feil kode, og jeg trodde jeg hadde hoppet over en post. Det forstod jeg først etter jeg hadde løpt til 2 andre poster. Utrolig slurvete.
Vis kommentarer (0)
 
JK Day 2 (19.04.2014)