Panvåren Langdistanse (06.03.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Äspet-Yngsjö
Arrangør: Pan-Kristianstad
Land: Skåne
Distanse: 8.05 km
Tid: 38:51
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 177
Prøvde på mye av det samme som på mellomdistansen.

Gikk fint frem til #4. Tar feil sti og tror jeg er mer til venstre for streken enn det jeg egentlig er. Løper derfor oppover på stien. Bruker litt for lang tid på å lese meg inn. Unødvendig tidstap.

Klarer å hente meg inn igjen de neste postene. Ofte blir jeg altfor ivrig etter en bom. Men klarer å beherske meg litt her.

Løper gjennom det forbudte området. Tenkte jeg var safe fordi jeg ikke hadde sett merking for forbudt. Så for meg et stort byggeområde. Forstod det litt sent :P :P Orket ikke å diske meg selv i etterkant fordi jeg fikk en utrolig praktisk paraply :)

Prøver å riste av meg all skylden og den dårlige samvittigheten på de resterende postene. Klarer meg fint frem til jeg møter HRB (Ikke Hedda) da jeg krysset veien til #20. Hadde egentlig kontroll, men de lange lokkene til HRB (fortsatt ikke Hedda) satt meg helt ut.
Som om ikke det var nok, så møtte jeg samme fyren igjen på #22. Stod sammen med Holterino på toppen av kollen baaaaaare for å sabotere meg. Litt nøling ble det derfor.

Et godt løp utenom #4 og #8. Nøgd
Vis kommentarer (0)
 
Panvåren Langdistanse (06.03.2016) Panvåren Langdistanse (06.03.2016)