Vårspretten (23.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Distanse: 5.73 km
Tid: 31:32
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 187
Får vell ta en litt mer grundig gjennomgang siden resultatet ble så bra.

1: Sjekket postbeskrivelsen til H21E1. Visste derfor at jeg hadde samme post som Simen A. Var ikke til så mye hjelp da han bommet inn i posten. Heldigvis fulgte jeg med.
...
3: Enkel retningsløping og tidlig løfting av blikk. Det var forsåvidt noe som var ganske lurt gjennom hele løypen.
...
6: Prøvde å finne en bra trasè. Traff det lille grå feltet rett før stien. Så også høydepunktet med steinfeltet ved siden av.
7: Tok det litt chill her for å treffe posten. Urutinert av de som hang ut postene. Ble reddet av et hvitt merkebånd som var veldig synlig. Tok imot den hjelpen med åpne armer.
8: Passet på å passere med de to grå feltene midt på strekket. Fant en fin trasè ned skrentene.
9: i rygg på Steinar. Flink gutt.
...
12: Skummelt strekk. Var usikker. Men så den lille kollen til høyre for strekket. Måtte stoppe opp for å forsikre meg om at jeg var på rett myr før posten.
13: Løpets første bom. Forstod ikke den grå kollen. Synes den var så liten. Var litt n00b og løp til en post jeg så. Skjønte det fort heldigvis.
...
16: Dårlig strekk. Så altfor lite på kompass da jeg passerte stien. Fikk en busk i øyet som gjorde at den ene linsen ble skjøvet vekk. Måtte fikse den. Mistet konsentrasjonen og bommet. Burde bare fortsatt på retningen jeg tok fra huset.

Resten bra. Bra løp, men fortsatt litt å gå på. Det er deilig
Vis kommentarer (0)
 
Vårspretten (23.04.2016) Vårspretten (23.04.2016)