One-man relay (18.05.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Høiås
Distanse: 5.88 km
Tid: 31:03
Gj.sn. HR: 181
Maksimum HR: 194
Fin stafettøkt. Planen var å ha god kontakt med kartet hele veien for å kunne ta inn det jeg tapte fysisk underveis.
Hadde posten nord-øst for veien som førstepost. Hadde samme gafling som Håkon hele veien og løp kontrollert bak han store deler.
Prøvde å unngå de verste myrene og løper på hardest mulig underlag. Dette fungerte fint spesielt på vei til den mest vestliggende 6.posten på min førsterunde. Deilig å se HRB krige i den seige myren :))
Var i den første gruppen etter den første runden, men kjente jeg begynte å bli sliten. Slapp litt mer etterhvert. Mistet litt kontakt ut av 4.posten på andrerunden. Tenkte at det var ikke vits å prøve å sprenge meg helt for å tette den ganske store luken, men heller lese ekstra mye kart. Ble giret da jeg så Emil, Markus og Håkon skli for mye til venstre til 5.posten. Fant posten fint og visste jeg fikk luke på den gruppen. Nå var det bare Fredrik som måtte tas igjen. Han hadde den andre gaflingen, men jeg så han litt foran meg. Løp sikkert og bra på slutten utenom den lille svingen i postringen på #6. Var en liten stein der som forvirret meg litt.
Traff de neste postene bra, og løp ut på veien etter sisteposten litt bak Fredrik. Klarte å tyne ut litt ekstra krefter og tok han i spurten. Viktig å vise litt killer-instinkt til Chief-Kjetil som satt og observerte :P

Bra å bli minnet på at det er kartlesingen som gjelder, ikke bare løpingen.
Vis kommentarer (1)
 
One-man relay (18.05.2017) One-man relay (18.05.2017)