Stafettintervaller Rolvsøy (13.12.2015)
Kategori: Trening
Arrangør: FSK
Etappe: Stafett
Distanse: 8.85 km
Tid: 53:17
Domadebut!

Drag 1: Ligger langt framme på min gafling de første 2 postene og har kontroll. Taper noen plasser til 3.post, men har bra kontakt på 5. Ser fort at jeg vil rundt stupene, og leder ann på rundtveivalget. Har erfart tidligere at hogstfelt i Fredrikstad ofte er fine, og tar sjansen på å løpe rett på til nest siste. Taper i forhold til de som løp stien lenger, og taper muligheten til å være med helt der fremme.
Drag 2: Høy fart i starten, og løper i rygg på Mattias. Velger egen trasé inn i 2.post, for å få mindre klatring og stein. Havner for langt ned og må klatre en ekstra kurve til posten og taper ifht. de som dro på oversiden av stupet. Har god kontroll på de neste postene. Sklir litt ut til 5. og 7. post, men taper ikke så mye.
Drag 3: Prøver å være offensiv i starten og er nr. 2 på 2.post. Taper noen plasser i bakkene til 3.post, men har kontakt med teten. Er usikker ned mot 5.post, og tar det litt forsiktig på isen. Plutselig er ryggene til teten borte, og ligger litt på halen bak i køen. Lurt å dra rundt til 8.post, men blir dratt mot feil gafling. Taper nok ikke mange sekundene på det. Tar to plasser på egen trase til 9.post, og er i tet i gruppa mi ut av posten. For dårlig retning ned mot stien og havner bakerst ned på stien. Tar et magadrag og passerer alle tre på flata de siste 75 metrene!

Bra stafettløping, har kontroll på egen orientering og er langt framme på alle tre drag. Med litt mer offensiv løping kunne jeg fort vært med helt der fremme.
Skjul kommentarer (1)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Stafettintervaller Rolvsøy (13.12.2015) Stafettintervaller Rolvsøy (13.12.2015)