O-intervaller Iddefjordfjella NØ (02.01.2016)
Kategori: Trening
Arrangør: Halden SK
Distanse: 7.12 km
Tid: 48:48
8 stk. O-intervaller med 1,5min pause. Antagelig bedre løpsforhold enn da Halden løp i november. Thierry løp samme økt i desember. Tid bak Thierry i parantes.
Drag 1: Dårlig utgangsretning, men skjønner det i dalbunnen og vinkler inn på linja igjen. Taper minimalt. Liten sving inn mot posten. (+0.02)
Drag 2: Uryddig bunn og sliter med å lese kartet, men løper på grov retning til myra. Litt usikker over kanten, men ser steinen på lang avstand. Havner langt høyre til neste, men leser meg inn på steinene.(+0.18)
Drag 3: Bra kontroll ned lia, og leser kartet effektivt. Uryddig i ringen og må sjekke postbeskrivelsen før jeg ser båndet. God kontroll til neste, men kunne unngått å løpe gjennom steinura. God kontroll til mål.(+0.30)
Drag 4: Brutal bakke, men har god kontroll med kanten inn mot posten. God kontroll mot mål. Runder myra i starten på strekket og ligger på kanten inn mot posten. Høydepunktet er synlig på lang avstand.(+0.19)
Drag 5: Følger opprinnelig plan i starten, men burde løpt lenger nede i lia ettersom det var veldig tett øst for den store steinen. Får ikke tak på kurver og skrenter før posten og får en snurr ved skrentene vest i ringen før jeg spotter båndet på skrenten over. Dårlig kontroll mot mål og leser meg inn på stien.(+1.08)
Drag 6: God kontroll. Plukker detaljer og ser posten på lang avstand. God kontroll mot mål og løper bestemt mot posten selv om det er vanskelig å få tak på kurvene.(+0.33)
Drag 7: Er sliten og følger det jeg tror er myrkanten ut av posten uten å sjekke kompasset. Skjønner at jeg har havnet til høyre og tror jeg er på vei opp skaret. Går etter hvert opp for meg at jeg har klart å havne enda lenger til høyre og begynner på den sure klatringen opp til stien. Ok derifra, men løper mot feil kolle i ringen. Bra til mål.(+1.10)
Drag 8: Velger raskt høyre. Tar av stien litt på følelsen og blir litt usikker nede i dalen før jeg skjønner at jeg er riktig. Bestemt og bra retningsløping til mål. Uryddig inn mot mål.(+0.14)
God start på de fire første dragene. Blir deretter sliten og for sløv på drag 5 og 6. Skjerper meg og får et bra sistedrag. Fin økt og fint terreng.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervaller Iddefjordfjella NØ (02.01.2016) O-intervaller Iddefjordfjella NØ (02.01.2016)