Stigsökarträffen (08.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Görrud
Arrangør: Stigsökarna
Land: Sverige
Disiplin: Mellom
Distanse: 6.04 km
Tid: 35:39
1-Vinkler bra ut fra startpost. Løfter blikket og har god kontroll på gulkollene langs streken
2- Tar ut kurs og løfter blikket. Ser kollen ved posten og får den fint
3- Litt nølende ned lia, men styrer bra på den store myra til venstre. Har kontroll med myrene inn i posten også.
4-Kurs og kontroll med myra. Holder på å dra forbi, men ser posten i det jeg hopper ned skrenten.
5-Kom litt skeivt inn i posten og tar meg ikke tid til å ta ut god retning. Ser ikke noen myr inn mot åsen. Skjønner jeg er for langt til høyre da jeg ser de gule flekkene, og vinkler til venstre inn mot posten. + 15s.
6-Kurs opp lia. Ser posten i kanten av gropa og stempler. Ser ut som om posten hang feil. Rimer bra med hva som skjer til neste post.
7- Dårlig utgangsretning, havner for langt til høyre og gjør en parallellfeil. Kjenner at jeg har løpt for langt og at ting ikke stemmer. Leser meg ganske kjapt inn på steinen ved det gule. +45s.
8- Ok kurs ut. Har kontroll med steinen og ser gulkollen på lang avstand.
9-Vil prøve å unngå myra, men blir løpende i skrålia og taper på det i forhold til å ligge ørlitte mer til høyre. Tøff kneik inn i posten.
10- Får en bra trase der jeg bruker stien i starten og holder høyden inn mot posten. Setter meg litt fast i stein og kvist i skrålia og taper 30s på bestetiden
11- Ok. Litt usikker inn i ringen
12-Grei strekk. God kurs og løfter blikket.
13- Greit strekk. God kurs og huset!!!??? synes fra andre siden av myra
14- God kontroll. Får med meg pytten underveis og løper under stupet inn mot posten. Mulig det er bedre å holde seg på oversiden av stupet. Kommer litt for langt til høyre inn mot posten +10s
15- Kommer skeivt inn i posten og får en dårlig utgangskurs. Forveksler kollen og platået inn mot posten, men leser meg fort inn. +10s
16- God kontroll. Ligger en post på den møtende skrenten i postringen og følger høyden rundt.
17- Upresis ut av posten og havner for langt til venstre. Skjønner det fort, men synes stien ser deilig ut så tar venstreveivalget inn i posten. Taper nok 15s mot å løpe rett på.
18- Tøff kneik og får tydeligvis ikke nok oksygen til hjernen på toppen. Tror jeg er på steinpar nr.1 når jeg er på steinpar nr.2. Dårlig kurs og forveklser de gule feltene. Havner ganske riktig, men løper da videre i lia til jeg skal møte på søkket. Det kommer aldri og ser til slutt stien og startpost. Snur og får posten greit. +1.30
19- Ok. Runder det grønne.
M- Godkjent spurt
7. og 18. post ødelegger det som ville vært et løp på det jevne. Litt småtterier ellers med noen dårlige kurser og traseer. Ellers er formen bra etter sykdom gjør jeg også mye bra teknisk. Leverer mange gode strekk i en fysisk løype med god konkurranse. Litt mer is i buken på 10mila så er vi der:)
Vis kommentarer (0)
 
Stigsökarträffen (08.05.2016) Stigsökarträffen (08.05.2016)