10-mila 5.etp (30.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.07 km
Tid: 45:27
Går ut sammen med bla. Tyrving, Rajamäen og Fredrikstad. Har plan om å gjøre et stabilt og sikkert løp og vet at det holder langt på en slik etappe.
1- Alle tråkkene jeg finner går mot venstre, så dobbeltsjekker kompasset flere ganger og har kontroll med kollen og skrenten før posten
2- Sklir ut av kursen over den første myra, men skjønner det fort. Tror jeg leser meg inn og ser en post i søkket i postringen. Leser at dette er søkket ved høydepunktet, og gjør en parallelfeil. Skjønner det når det ikke dukker opp noen skrent, og må snu.
3- Nullstiller og får neste post fint. Ut på stien, krysser myra og har mye å lese på oppe på toppen før posten.
4- Husker en kommentar fra speaker om at stien lønte seg på långa, og tok denne i bruk jeg og. Kutter fra stikrysset, men kommer sammen igjen med Tyrving som løper rundt. Har god kontroll fra stien og får tak på skrenten og gulkolle med stein før posten. Ser flere andre som bommer rundt meg.
5- Ser refleksen fra utgangen fra 4.post
6- Bruker stien og er fokusert på å ta av på riktig tidspunkt
7- Safer og bruker stien. Holder på å bli dratt med til andre gaflinger, men tar tidsnok kontroll på egen orientering og ser posten.
8- Ser at jeg kan spare høyde ved å ta stien, og det gjør strekket enkelt. God kontroll i det jeg passerer kanten.
9- Fortsetter stråket ut av posten i retning stien, og tar ikke av stien før jeg har kontakt med myrsiget. God kontoll med ryggene inn mot posten.
10- Mye oppfangende, så forsøker å strekke ut. Har god kontroll og respekt for skrålia inn mot posten, men det er åpent i postringen, så får den greit.
11- Vurderte å runde myra, men den var fast og fin. Ser posten på lang avstand
12- Greit strekk, store tydelige formasjoner å lese på. Litt usikker over første myra, men får fort taket på det.
13- Har veldig respekt for den diffuse inngangen, og søker meg bevisst opp på toppen av ryggene inn mot posten. Har full kontroll med steinen, kollene og gulflekken. Ser det skarpe søkket før posten og tar posten fint.
14- Bruker stien i starten. Har deretter kontroll med kollen med skrent på toppen og får posten fint.
15- Følger lia ut til stien og bruker denne lengst mulig. Det er mye tråkk etter myra, så sliter litt med å finne den. Havner litt til venstre inn mot posten, men finner kanten og følger denne mot posten.
16- Følger gjørmesklia gjennom siste post.

Fornøyd med etappa og bommen på 2.post var det eneste reelle tidstapet.
Vis kommentarer (0)
 
10-mila 5.etp (30.04.2017) 10-mila 5.etp (30.04.2017)