NM natt (04.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skjøla
Arrangør: OL TROLLELG
Land: Norge
Distanse: 5.3 km
Tid: 53:47
Laget en ny, med bedre kvalitet på kartet.

NM NATT 2014, D17-18
Veldig fornøyd med det o-tekniske. Det fysiske var veldig tungt i starten, men gikk bedre underveis. Og greide å ha høy fart på slutten av løpet.

1 - Løp på veien til bekken gikk opp. Deretter hadde jeg sikre holdepunkter. Løp bevisst litt med ro, for å treffe den første posten.
2 - Er ikke fornøyd med klatringa av skrentene. Kom alt for langt til høyre. Og deretter når jeg kom opp til myra, fikk jeg en unødvendig sving. Ellers er jeg meget fornøyd med inngangen og at jeg hadde full kontroll fra stien og inn i posten.
3 og 4 - Fornøyd.
5 - Trodde posten skulle ligge lengre ned enn det den gjorde. Dermed fikk jeg der en sving, der jeg kom nedenfor posten og måtte løpe opp igjen. Tidstap på rundt 45sec.
6 - Meget fornøyd med langstrekket! Løp et veldig trygt veivalg, der jeg i tillegg kunne holde høy fart og ha en safe inngang.
7 - Løp mye på retning. Bremset mye ned på farta og tok det med ro inn i posten, siden jeg synes det virka som en vanskelig post.
8 - Dårlig retning medførte at jeg kom litt til venstre på strekket. Ble fanget opp av skrenten.
9, 10 og 11 - Hadde høy fart og vant alle tre strekkene. Det er jeg veldig fornøyd med! :)

Oppsummering:
Missfornøyd med svingene på vei til 2.posten, 5.posten og 8.posten.
Ellers er jeg veldig fornøyd med resten av løypa! Greide å holde fokus hele veien og konsentrere meg om det tekniske. Også veldig fornøyd med 6.strekket.
Veldig lenge siden jeg har løpt et løp uten så lite bom. Utrolig gøy! Og utrolig motiverende å vinne NM-gull i tillegg.

(ikke mine strekktider nederst i bildet)
strekktidene mine ligger her: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/no/default.asp?page=table&databaseId=32863&categoryId=4
Skjul kommentarer (1)
Eva: Fint, Gina, att få se hur du har sprungit och tänkt.
För att summera ditt lopp så: klarade du att hålla fokus på det o-tekniska hela vägen, hade säkra hållpunkter, tog det lugnt och hade kontroll när det var svårorienterad. Förbättringsmöjlighet: att klara hålla riktning ännu bättre.
K2 är väldigt krävande på natten. Jag såg på trackingen att flera löpare gjorde stora bommar där. Det var viktigt att du hade bra koll där. Jag hade antagligen försökt att lämna stigen högre upp, 2 höjdkurvor ovanför kontrollen och styra mot myren 50-80m NV från kontrollen.
Den riktiga natt-o säsongen börjar på hemmaplan om bara några veckor. Hoppas att kunna se dig, även i fortsättningen, på många onsdagsnätter, natt-cuper och Höiås träningar. Natt-O är kul!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM natt (04.09.2014)