Vårspretten (16.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Isebakketjern
Arrangør: Sarpsborg o-lag / Halden SK
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.71 km
Tid: 36:57
Planen før løpet var å kun fokusere på det o-tekniske, og holde igjen fysisk for å minimere risikoen for bom.

1.post - startet rolig for å få en bra start.
2.post - ikke fornøyd med gjennomføringen av dette strekket. Jeg hadde bra retning ut til stien, men når jeg skal ta av stien er jeg ikke nøyaktig med kursen. Dårlig retning førte til at jeg ikke kom til mitt planlagte siste sikre, som var myra + skrenten, og førte til tidstap på rundt 40sek.
3.post - Rett på, fornøyd med strekket + beste strekktid :)
4.post - Fornøyd med at jeg løp rundt og ikke rett på. Men burde heller løpt på veien som går helt opp til posten. Da hadde jeg slippet klatringa og kanskje fått en bedre inngang(?) til posten.
5.post - Ikke fornøyd med veivalget mitt her. Hadde en bra gjennomføring av veivalget, men det andre veivalget var raskere. Løpe tilbake ned skrenten og ut på stien. Det er også enklere å gjennomføre og kortere avstand. Tapte hele 50sek på dette strekket.
6.post - Veldig fornøyd med veivalget mitt og fikk beste strekktid.
7.post - Rett på, kurs.
8.post - Valgte å ta en bue, og få skrentkanten/søkket inn i posten.
9.post - Rett på, kurs.
10.post - Ikke fornøyd med dette strekket. Hadde ikke helt kontroll og synes det var vanskelig å lese terrenget. Fikk en unødvendig sving og mistet unødvendige 40sek.
11.post - Kurs, var litt usikker, siden terrenget var ganske uoversiktlig.

Alt i alt så følte jeg at planen min fungerte sånn halvveis. Klarte å holde igjen fysisk, men fikk tilsammen tidstap på ca. 2:40 på det o-tekniske. Derimot er jeg fornøyd med at jeg kom på 2.plass, var godt å se at jeg henger med selv om jeg holdt igjen fysisk.
Men må jobbe med o-teknikken framover.
Vis kommentarer (0)
 
Vårspretten  (16.04.2015)