Smaaleneneløpet, NC (25.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kjölen
Arrangør: Indre Østfold OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 7.55 km
Tid: 68:26
1.post: Når jeg løp ut av startpost tok jeg meg god tid til å "finne" veivalget til 1.post. Så veivalget rundt til høyre, men tenkte at det er alt for langt rundt. Og da bestemte jeg meg for å løpe et salgs rett-på veivalg, til høyre for strekket. Fornøyd med gjennomføringen av strekket, følte at jeg klarte å ha et greit tempo og kontroll på hvor jeg var. Fikk beste strekktid med et helt 1minutt før nestemann.
2.post: Tok det veldig med ro, siden jeg leste på langstrekket til 3:e.
3.post: Valgte et rett-på veivalg. Løper bra på strekket fram til jeg krysser stien i myra, og skal inn i det grønne. Jeg går opp til høyre, når jeg egentlig har planlagt at jeg skal opp til venstre. Etter dette blir jeg usikker, og forstår ikke helt hvor jeg er. Klarer ikke å lese meg inn, og bommer hele 4 minutter her. Etter dette tenker jeg at løpet er kjørt. (NOE MAN ALDRI SKAL TENKE!!) Jeg må bli bedre til å ha et siste sikre punkt og sjekke retning.
4.post: Liker ikke inngangen jeg fikk til denne posten, kunne lett ha gått feil. På dette strekket fikk jeg beste strekktid.
5.post: Tok det veldig med ro.
6.post: BOM, skjønte ingenting av terrenget i det lysegrønne/grønne. Burde løp åsen/kolla ut, men havner for langt ned. Bommer over 2minutter her. Noe som gjør at løpet blir enda mer "ødelagt", og gjør at jeg ikke klarer å nullstille meg. Herifra og inn tar jeg løpet veldig med ro.
7.post: Løper bra ut til myra, løper inn i det lysegrønne, men når jeg kommer til hogsfeltet skjønner jeg ikke kartet. Og søker dermed ut til kanten ved tjernet.
8.post: Går greit, men tar det veldig med ro.
9.post: Greit, tar det med veldig ro, siden jeg trodde at løpet var helt ødelagt.
10.post: Her får jeg en sving, skjønte ikke at jeg var for langt oppe, løp deretter ned til kollene. Men så ikke posten. Bommer 2.minutter.
11.post: Kommer ut på det gule, løp ikke noe spesielt på. Var skuffet over løpet.

ALT I ALT: Er noen positive ting å ta med seg, men det er mye å jobbe med. Bommet over 8minutter... Jeg må bli flinkere til å "innrømme" at jeg er i ferd med å gjøre feil, før jeg faktisk utfører feilen. Noe som skjer når jeg løper inn i det grønne til 3.posten. Da tenker jeg at "jeg er ca her, det går fint", også sjekket jeg kompasset og ser faktisk at retningen ikke stemmer, men jeg ignorerte det. Jeg må bli flinkere til å ha en siste sikre, ha en god retning inn i de vanskelige partiene. OG JEG MÅ ALDRI GI OPP UNDERVEIS I ET LØP, fordi løpet kunne ha gått ganske bra selvom. Jeg må bli flinkere til å ha et bestemt angrepspunkt, før jeg tar posten. Da kan jeg unngå de bommene jeg hadde på dette løpet.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet, NC (25.04.2015)