Hallandspremieren Langdistanse (09.03.2014)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Distanse: 7.74 km
Tid: 46:35
Tøffere terreng i dag, og det gjaldt å kjempe seg gjennom kratt og hogstfelt så godt det lot seg gjøre.
1-2: Var ganske usikker inn i 1post, og måtte innom tårnet før jeg fant posten. Unngikk storbom. Dårlig trase til ut til stien mot 2e, og løp også en ekstra sving før jeg tok posten. I det hele tatt et veldig klønete gjennomført strekk. Taper nesten 1 min til beste strekktid.
3: Greit strekk, god gjennomføring.
4: Tror det var et lurt veivalg. Litt skummel inngang, og jeg nøler ca 10 sek i ringen, før jeg leser postbeskrivelsen og ser at posten skal ligge på stein.
5: Litt dårlig trase ut til veien. Burde vært tøffere og løpt en rettere linje. Ellers bra.
7: Langstrekket ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Er ikke god nok med retningen og løper slalom første halvdelen av strekket. Får noen ekstra meter der. Løper fort på veien/stien, men passer selvfølgelig på å slurve inn i ringen og bomme vekk all tid jeg eventuelt har løpt inn. Taper rundt 30 sek fra ringkanten og inn.
8-9: Vet ikke hvordan jeg skal ta 9e-posten. Alt ser likt ut, og jeg ender opp med å safe nedom myra. Veldig usikker. Kløner første halvdel av 10e, der jeg ikke er bestemt nok gjennom et rufsete område.
10-13: God løping med unntak av 13, der jeg kunne tjent rundt 20 sek på å løpe høyre på traktorslep/sti istedenfor gjennom grønt og hogst.

Kort oppsummert var det en mer rotete gjennomføring i dag. Kommer aldri helt inn på kartet og slurver mye, særlig inn i ringen. Det positive er at jeg heller ikke i dag gjør noen store postbommer. Så tidlig i sesongen er det viktigste å få tryggheten teknisk på plass. Er på god vei dit nå!
Skjul kommentarer (2)
Eva: Bra att få en ny erfarenhet från Halland även om det inte var den finaste terrängen de har att erbjuda. Många tempoväxlingar här, finns en del likheter med årets Tiomila. Jag hade försökt att ha koll på släpstigarna & stengrupperna på väg in mot k8.
Ett möjligt fokusområde för dig kan var kontrolltagning - att sträva efter att ha klarare bild av vilka objekt som du vill se i ringen&var kontrollen sitter - innan du springer in i ringen. En övning där man får träna på detta heter jump-in eller donuts (munkar): http://orientabonito.fr/doma/show_map.php?user=tatam&map=720 Borde vi ha en sån träning?
HåkonRB: Tror nok at 15 000-kart var medvirkende til at jeg slurvet såpass mye inn i ringen. Syntes fortsatt at det hadde vært veldig bra med en sånn type trening! Kanskje på en torsdag?
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Hallandspremieren Langdistanse (09.03.2014) Hallandspremieren Langdistanse (09.03.2014)