Eikerløpet H21 (29.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bermingrud
Arrangør: Eiker OL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 9.6 km
Tid: 65:04
En slags generalprøve før Pinseløpene neste helg.
Åpner raskt og bomfritt, men føler ikke at jeg er tilstede mentalt. Surrer bort 20 sekunder inn i ringen til 3e, og lar meg åpenbart stresse av det.

Til 4 post går jeg på en ubegripelig bom. Etter litt analyse begynner jeg å nærme meg svaret på hvorfor det ble som det ble: Ut av 3 post stresser jeg, uten å ta meg tid til å bruke kompasset ofte. Jeg skjener allerede her ut til venstre. Løper et stykke på veien, og leser skrent på høyre side. Forveksler denne skrenten med skrenten lenger Nord-vest, og det er her parallellfeilen starter. Når jeg tar av og løper gjennom myren, tror jeg at er i myren under streken. Herifra får jeg lite til å stemme, uten at det stopper meg fra å løpe videre. Selv ikke når jeg løper forbi det som senere viser seg å være 13 posten min, lukter jeg lunta. Etter å ha jogget bekymret bortover hele lien, får jeg tilslutt øye på veien, og forstår hva jeg har gjort. Treffer posten derifra, men taper 2 min.
I det jeg løper videre, begynner jeg å blø kraftig neseblod, og må løpe med nesen høyt 3-4 strekk. Holder det i hop greit, og kan etterhvert fokusere på å løpe igjen. Gjennomfører stabilt inn, og er i det store og hele tålelig greit fornøyd med løpet. Aller mest fornøyd med å klare å snu en trøblete start, og kjempe meg inn til en hederlig sluttid. Bra trening.
Fin løype, og et hyggelig arrangement i det hele tatt!
Vis kommentarer (0)
 
Eikerløpet H21 (29.05.2014) Eikerløpet H21 (29.05.2014)