EYOC Langdistanse (27.06.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Berovo
Land: Makedonia
Disiplin: Langdistanse
1: Er for ivrig i starten, og misser 1e med 1 min.. Løper for langt på stien og må snu.
2: Velger et godt veivalg, og gjennomfører bra.
3: Tror jeg tar et bra veivalg, men er unøyaktig inn i ringen og misser 30-40 sekunder.
4: Greit.
5: Er usikker på veivalget, og ender opp med å løpe venstre. Har omtrent samme tid som Olai som går helt rundt høyre, men lurer på om det beste veivalget er svakt høyre og sti store deler av strekket. Taper ikke så mye på selve veivalget, men bakken opp til 5 tar mye krefter, og jeg tror jeg hadde holdt distansen bedre om jeg hadde valgt et mer kraftbesparende veivalg.
6: Kurs, rett i.
7: Dagens. Tror veivalget var bra. Jobber hardt opp bakken på slutten, men er ikke nøyaktig nok når jeg skal ned i posten. Kommer til en annen post på skrenten, og blir helt paralysert når jeg finner ut at den ikke er min. Har verken ork til å lete etter posten, eller å prøve å lese meg inn og blir gående rundt i ørska. Nærmest tilfeldig finner jeg ut hvor jeg er, og kan finne posten tilslutt. Taper ca 8 min. Kan knapt huske sist jeg gjorde en slik feil...
Klarer å gå tilnærmet rent siste del av løypen, men er knekt mentalt, og mangler det siste giret.

Blir nr.31.
Utrolig skuffet over løpet alt i alt. Gjør årets dårligste prestasjon når det gjelder som mest. Om ikke annet er det godt å se at jeg hadde god fart, og at en medalje var innen rekkevidde uten feilene i starten, og framfor alt gigamissen til 8. Olli kunne ingen gjøre noe med. Suverent løp.
Vis kommentarer (1)
 
EYOC Langdistanse (27.06.2014)