NC Lang (16.08.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Meråker
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 9.59 km
Tid: 55:20
1: Gikk litt venstre for å få stien som siste sikre. Satt meg litt fast i det grønne, men traff posten fint.
2: Litt dårlig løpbarhet i starten, men finner en OK trase, og kan trykke bra på fysisk over myren. Vinner strekket.
3: Hever blikket og bruker kompasset. Full kontroll. Leder løpet på 3 post. 4: Bommer på veivalget. Følger Østfold-taktikk og prøver å ligge nærmest mulig streken. Myrdraget var ganske dårlig løpbart, og jeg kunne ikke holde toppfart. En venstrevariant over de store myrene ville ha vært raskere. Taper også 10-15 sekunder på nøling inn i posten, men unngår iallefall et stort tidstap.
5: Bra gjennomført.
6: Begynner å lese fremover i løypa, og går på løpets eneste postbom. Skjærer til venstre og kommer i feil myr, men leser meg inn forholdsvis kjapt. Ca 35 sekunder tapt.
7: Greit gjennomført.
8: Taper 10-15 sekunder til de fleste på dette strekket. Ser at jeg igjen blir for opptatt av å ligge under streken, istedenfor å søke 50 m til venstre og få åpen, rask myr.
9: Ser greit ut på GPS'en, men nøler mye midtveis på strekket. Burde forenklet mer ut mot stien, der var det uansett enkelt å lese seg inn. Anslår at jeg har tapt minst 40 sek på usikkerheten.
10-12: Enkel orientering, gjør ingen feil.
Sisterunden: Prøver å løpe offensivt, og tar et klart bestestrekk opp bakken til 14. Taper imidlertid litt tid på å løpe langs kraftledningen til 15.
Totalt en helt grei sisterunde. Tar igjen et par sekunder på Audun.

Alt i alt er jeg egentlig godt fornøyd med løpet. Fulgte planen hele veien, og tross noen mindre feil unngår jeg større tidstap. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er at det "bare" ender med en 4.plass.Trøster meg med at det er høyt nivå i klassen. Kult at mange kan løpe fort!
Vis kommentarer (0)
 
NC Lang (16.08.2014) NC Lang (16.08.2014)