NM Langdistanse (12.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Asker SK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
1: Grov kurs ut mot stien. Styrte venstre mot søkket for å få en sikker inngang. Rett i.
2: Glemmer planen allerede. Løper mot posten uten et godt angrepspunkt. Er veldig nær posten, men har ikke kontroll, og må løpe tilbake til hogstfeltet for å ta meg inn. Taper 2 min.
3: Løper litt klønete, burde gått høyre hele veien. Ville ned til myren for å få en lett inngang og komme inn igjen i løpet. Taper nok ca 30 sek i forhold til beste veivalg.
4: En liten bom inn i posten, tok meg raskt inn.
5: Veldig usikker på veivalget, og ender opp med å løpe rett på, ettersom jeg tenker at det er forbundet med minst risiko. Det viser seg å være en enorm feilvurdering, og jeg taper rundt 3 min bare på veivalget. Bommer i tillegg 30 sek inn i posten. Beste veivalg var rundt høyre (kartet er kuttet, se gps-tracking på nett).
6: Bra gjennomført. Snur meg på posten, og ser Audun, som startet 6 min bak.
7: Stabilt gjennomført.
8: Er først på 7e, og velger veivalget selv. Audun kommer etter. Han løper hardt på myren, og jeg får en mental down, men skjerper meg og løper opp igjen i ryggen hans på stien. Blir litt usikker inn i posten, men finner den greit.
9: Audun løper venstre, og vi deler oss. Møtes igjen på stien. Finner en bedre trase og er noen sekunder før i posten.
10: Rett på, snubler litt over gjerdet.
10-mål: Dårlig spurt, litt uinspirert.

Ender til slutt på 5.plass, løper meg opp mye etter langstrekket.

Skuffet over løpet, men ser at utenom to store tidstap, har jeg løpt bra. Farten er høy nok, og det gjelder bare å luke vekk feilene. Ny mulighet på lørdag!

GPS tracking: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20140911langH1718/
Skjul kommentarer (1)
Vincent : If you want to get the jpeg file from the GPS, you need to open the GPS tracking and add map?a=6732 at the end of the address. It gives this for that tracking : http://www.tulospalvelu.fi/gps/20140911langH1718/map?a=6732
Better than a screenshot ;-)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM Langdistanse (12.09.2014)