Blodslitet siste runde (18.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Østsidenmarka
Arrangør: Fredrikstad SK
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
1: Ganske enkel post. Dag Blandkjenn tok styringen inn i posten, og jeg ventet for å se hva han valgte på langstrekket. Da de andre nølte med å bestemme seg, dro jeg ut på mitt planlagte høyreveivalg. De andre fulgte.
2: Fikk en god mulighet til å teste de andre. Satt i gang i et høyt tempo på veien, og fikk ganske kjapt en luke på rundt 5 sek. Løp et par minutter og vurderte om jeg skulle trykke til for fullt, men konkluderte med at de løp så fort at de mest sannsynlig ville ta meg igjen inn i posten uansett. Bestemte meg derfor for å bare holde avstanden, og lese resten av løypen. Traff posten bra. (I ettertid ser jeg at venstre over jordet er ca 45 sek raskere)
3: Rett i. Selv med god løping både inn i 2e, og nå til 3, var de andre nå nesten oppe i ryggen min igjen.
4: Finner en grei trase, Ola Jordheim er nå oppe i rygg.
5: Drikker litt. Vi er nå 4 løpere helt samlet.
6: Full kontroll.
7: Føler selv at jeg løper ganske rolig opp bakken, men ser likevel at noen av de bak må gi noen meter. Et godt tegn.
8: Treffer en skikkelig dårlig trase i starten, og klatrer opp en skrent som jeg senere må hoppe ned. De andre følger. Inn i posten får jeg 10 sek på de andre.
9: Jobber godt fysisk og øker avstanden. Tenker at hvis jeg treffer denne posten, får jeg luken. Nøler litt, men går rett i.
10: Taper tid på venstreveivalget, og de andre nærmer seg, men jeg har fortsatt ryggen fri.
11: Velger å løpe rundt venstre, som er akkurat like raskt som forfølgernes rett på veivalg. Pusher bra på veien.
12: Siste vanskelige post tenker jeg. Roer litt inn i posten og ser flagget. Herlig.
13: I hodet har jeg allerede vunnet blodslitet, og jeg er ikke skjerpet nok når jeg skal ta posten. Gjør en parallellfeil og tror jeg er lenger til venstre enn det jeg virkelig er. Den store tabben er likevel det at jeg istedenfor å stå stille, lese meg inn og løpe de 20 meterne bort til posten, raser videre nedover lien og går på en fryktelig unødvendig 50 sekunders miss. Når jeg endelig finner posten ser jeg Audun og Oskar komme løpende. Har krefter igjen, og løper alt jeg kan nedover mot sistepost. Snur meg og ser at jeg er trygg. Katastrofe avverget.
Kan kontrollere inn til seier i blodslitet. Moro!
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet siste runde (18.10.2014)