HNC Kasen (14.11.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kasen
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Disiplin: Individuell start, Natt
Distanse: 9.85 km
Tid: 67:31
Et trygt og stabilt nattløp alt i alt. Klarer meg med 1 postbom på ca 1 min (9e), og det må jeg være godt fornøyd med! Litt usikker inn i 4 og 5, der går det noen sekunder. Taper også mye på et i overkant offensivt veivalg til 11... Faktisk over 2 min (!) bak bestetiden.
Likevel godt fornøyd med løpet. Kult å se at jeg har utviklet meg siden i fjor, og at jeg er såpass nær. 4 min bak nattkungen Kratov på en times løping er absolutt innenfor.
Skjul kommentarer (2)
tophat jr : Veldig mye bra nattløping, enig i at du er blitt bedre de siste 12 månedene... Det er riktig å være positiv, men "veivalget" til 11. er en real og ganske stor tabbe, det er mulig å skjønne fra kartet alene at du taper på rett-på her, en trenger ikke hjelp fra Winsplits eller 2de rerun. Nedsatt løpbarhet med grønne streker og bratt stupklatring alene gjør høyresving omtrent like raskt som rett-på alternativet. De fem kurver ekstra stigning rett-på gjør dette veivalget dårlig (tilsvarer 65-85 sek).
HåkonRB: Takk for feedback! Ser poenget ditt. 11-posten er en tabbe/glipp i et løp der jeg ellers fulgte gjennomførte kontrollert og fulgte rutinene. Har ingen god forklaring på hvorfor det skjedde, annet enn at det nærmet seg slutten og at jeg begynte å bli sliten i hodet. Har faktisk ikke sett stiveivalget i det hele tatt, noe som forteller noe om hvor lite på forskudd jeg var. Vurderte ikke strekket som en helhet, dro rett på ut av posten, og bestemte meg for traseen først når jeg var godt i gang med strekket. En stor tabbe i et terreng der veivalgene kan ha mye å si for sluttiden. Feilen har definitivt ergret meg, men er også opptatt av å ta med meg de positive momentene. Mener selv at jeg gjør svært mye riktig i dette løpet.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
HNC Kasen (14.11.2014) HNC Kasen (14.11.2014)