10mila Etappe 4 (10.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Land: Sverige
Disiplin: Stafett, natt
Etappe: 4
Var nervøs før start, men hadde planen klar. Jeg skulle gjøre mitt eget løp og bruke kompasset aktivt.
Mister gps'en på vei til 1e post. Plukker den opp igjen, men klarer ikke å legge den riktig, så kaster den fra meg ved posten. Løper stabilt. En parallellfeil til 6, men leser meg kjapt inn. Passer ekstra på Kalevan, og holder meg i nærheten stort sett hele veien. Klarer å orientere godt helt til de siste postene, og ser teten senest på 13. Vanskelig nest siste, men treffer rett i. Så er det bare til mål?

Løper det jeg har til mål, men sjekker ikke kurs til siste, og kommer alt for langt til venstre. Er irritert, men tenker at det går greit. Kommer inn og blir veldig overrasket over at jeg er så langt som 1:48 bak tet. Det er først når jeg ser på strekktidene at jeg finner ut at jeg faktisk har tapt 56 sek til bestetid til siste. Nå fikk det heldigvis ikke så stor betydning denne gang, men en lærepenge til senere løp.. Man er ikke i mål før man er i mål. Utrolig unødvendig. Blir nesten litt flau.

Kult med 2.plass, sterk laginnsats!
Skjul kommentarer (1)
Eva: När jag såg att GPS-en stannade upp vid första kontrollen blev det ganska nervöst några minuter tills du dök upp vid kontrollen med skogsspeakrarna... Fint lopp fram till näst sista, Håkon!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
10mila Etappe 4 (10.05.2015) 10mila Etappe 4 (10.05.2015)