Jukola 2.etp (13.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Land: Finland
Disiplin: Natt
Distanse: 13.78 km
Tid: 74:25
Perfekt utgangspunkt fra Antonio. Går ut 1 minutt bak tet som 19e lag. Løper meg opp i rygg på Jarkko før startpost, og ligger rolig i en lang rekke med løpere. Kjennes komfortabelt. Ser teten framfor meg når vi kommer til kraftledningen. Velger egen trase siste del mot 1 post, men møter på de andre inn i posten. Ca 40 sek bak tet på 3e.
På jordet etter 3e får jeg plutselig hold og veldig vondt i magen. Må gå opp bakken, og klarer bare å småjogge 4 og 5 post. Ser teten forsvinne foran meg. Bittert.
Skjerper meg litt når jeg kommer ut på veien. Klarer å løpe i et brukbart tempo og går rett i postene. Er bare drøye minuttet bak tet på 10e, men tror selv at det er mye mer. Treffer en dårlig trase på langstrekket og setter meg fast i det grønne. Taper tid. På dette tidspunktet begynner også magen å bli verre igjen. Begynner å telle poster igjen til mål, og klarer ikke å løpe i normal fart. Hvert steg gjør vondt.
Går ganske rent teknisk, med unntak av en bom på ca 1 min (?) på 17, men farten føles veldig dårlig. Fokuset går fra å løpe fort, til å fullføre. Klarer å presse meg fram til 20post, der jeg blir hentet inn av en gruppe med Ikaalisten i spiss. Har ingen mulighet til å løpe i samme tempo, og blir passert av 4-5 løpere inn til mål. Veksler som 16, 3:54 bak. Taper snaue 5 min til bestetid på etappen.

Veldig skuffet over at jeg fikk så vondt i magen. Beina kjentes bra i starten, og jeg tror jeg kunne ha kjempet helt i tet! Det får jeg aldri vite. Fornøyd med at jeg tross alt ikke tapte mer tid når situasjonen ble som den ble. Resten av laget løp bra, og Anders kunne løpe inn til en 30.plass, som beste 2 lag! Kult.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola 2.etp (13.06.2015) Jukola 2.etp (13.06.2015)