NM Ultralang (22.08.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Eggemoen
Arrangør: Ringerike O-lag
Land: Norge
Distanse: 17.42 km
Tid: 105:42
1-6: Kommer fint i gang med løpet. Mister litt fokus til 5, løper for langt og bommer ca 20 sek inn i posten.
7:Usikker inn i posten, men etter et kartstopp leser jeg meg inn og finner den greit.
8: Dagens bom. Vet hvor jeg er i myra rett før posten, men tror jeg skal på skrent, og ikke høydepunkt. Slurver også inn i ringen, og det hjelper kke at jeg står 10 m unna posten når jeg ikke vet hvor den skal ligge.. Må ut på stien, taper 3 min.
9: Safer litt, treffer uten problemer.
10: Traff en veldig dårlig trase ut til togskinnene, og taper 50 sek til Audun bare her. Resten av strekket er greit gjennomført, men burde gått helt rundt høyre og tatt posten fra baksiden.
11: Kurs, rett i.
12: Veldig stygt gjennom hogstfeltet, finner ingen fine tråkk. Står også stille i ringen, og bruker 30 sek på å finne posten.
13: Tror jeg tar et godt veivalg, men møter mange problemer underveis. Oppdager at det ikke er noen åpning mellom det hagegrønne og veien/jordet, og må løpe rundt på venstresiden. Skogen rett etter er også svært dårlig løpbar, og det tar tid å kjempe seg fram til stien. Tar posten OK.
14: Rett i.
15: Ser ikke noe annen mulighet enn å dra rundt. Gjennomfører bra, men løper sakte på stien.
16-23: Prøver å kjempe hele veien inn, men taper tid på noen poster. Holder tålelig fart, men har ikke lenger noe spesielt bra trykk i steget. Bra teknisk iaf. 24: Siste unødvendig tidstap. Først setter jeg meg fast i grøntfeltet, deretter bommer jeg 30 sekunder inn i posten. Utrolig sløvt.

Løpet totalt er så som så. Først og fremst og skuffet over at jeg ikke klarer å finne tilbake tryggheten teknisk. Det blir som regel en større bom når jeg konkurrerer nå for tiden. Også skuffet over at jeg hadde en såpass tung dag fysisk, men satser på at det vil løsne tidsnok. Nå må jeg bare lære meg å lese kart igjen.. Ender med bronse, og det er en trøst, men så lenge jeg er så langt unna å prestere optimalt klarer jeg ikke å være spesielt fornøyd. Har en del å finne ut av før NM-uka.
Vis kommentarer (0)
 
NM Ultralang (22.08.2015) NM Ultralang (22.08.2015)