NM Natt (18.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langelandsfjellet
Arrangør: Raumar
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 9.35 km
Tid: 61:32
Siste nm-sjanse 2015. Hadde i løpet av sesongen fått med meg 3 bronser, men har følt at den virkelig gode prestasjonen har manglet. Visste at natt var noe som burde passe meg bra, og så på meg selv som en favoritt, selv om en Audun i flytsonen er farlig uansett disiplin. Favorittstemplet jeg la på meg selv innebar at jeg ikke trengte å overprestere, på natten er jeg uansett god nok bare jeg løper som normalt. Det ga meg roen før start.

1: Leser intenst på monserstrekket til 2e (var ikke forberedt på noe slikt), og glemmer nesten 1post. Ser lett ut, men området er tett, og jeg blir nølende. Går rett i.
2: Fant ingen gode rundtveivalg, og bestemte meg for å kjøre mer eller mindre rett på. Gjennomførte bra, hadde god kontroll hele veien. Overrasket over hvor gennomgående dårlig sikt det er. Skjønner det vil bli krevende.
3: Kurs, rett i.
4: Over kollen og i posten, ingen problemer.
5: Angrer først på at jeg ikke dro rundt, men når jeg ser nærmere etter, synes jeg ikke rundtveivalget ser spesielt bra ut, og trøster meg med det. Veldig tett, og må jobbe for å ikke miste retningen, men treffer bra, og tar et klart bestestrekk.
6: Tar igjen Eirik tidlig på strekket. Han går mer rett på inn mot posten, men jeg vil ha kollepartiet til venstre, og vi skiller lag. Går rett i.
7: Grei kurs, men blir nølende inn i ringen. taper 5-10 sek.
8: Ser rundtveivalget og er aldri i tvil. Gjennomfører strekket OK, veldig bløtt og gjørmete på stien.
9: Nøler inn i posten, taper litt tid.
10: Alt for dårlig kurs, men skjønner at noe er galt. Eidsmo (som jeg tok igjen på 7e, treffer bedre og jeg følger han i posten.
11: Bra kurs, god kontroll.
12: Sikrer innom det forbudte området og går rett i.
13: Tar feil sti og havner på høyreside av det åpne området. Må kutte over dårlig løpbar skog inn mot posten. Taper 5-10 sek.

Alt i alt er det et stabilt nattløp. Fornøyd med å prestere så godt når jeg skal! Kult med NM-gull, redder høstsesongen!
Skjul kommentarer (1)
Morten Dalby : Imponerende NATT-løping !!!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM Natt (18.09.2015) NM Natt (18.09.2015)