Day Cup Langdistanse (21.11.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Isebakketjern
Arrangør: HSK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 14.83 km
Tid: 98:03
Skikkelig langdistanse. Usikker på formen, spesielt på hvordan jeg ville holde distansen ettersom jeg ikke har løpt økter over 70min siden Blodslitet.
1: Er vel offensiv, burde løpt stien til venstre. Åpner i en fart jeg tror jeg kan holde, og treffer posten greit.
2: Har bestemt meg for å løpe mye rundt, vil spare krefter for å forsøke å holde distansen. Treffer greit på venstreveivalget, burde løpt en rettere linje mot myren før posten.
3: Velger venstre på grunn av inngangen. Blir likevel usikker inn i posten og får en liten miss på 30-40 sekunder.
4: Tar det pent og leser kartet nøye. Finner posten fint.
5: Samme strategi som tidligere, velger rundtveivalg. Ingen problemer. 6: Bra flyt og god kontroll.
7: Treffer detaljen, men det henger ingen post der. Skjønner det fort, og løper videre etter 10-15 sekunder.
8: Treffer bra.
9: Bestemmer meg for at jeg må ned på stien for å få god inngang. Kløner ut av posten, og taper en del tid der. Ellers greit.
10: Rett i.
11: Prøver å utnytte stien lengst mulig. Får en liten sving inn i posten, skjønte ikke helt kartet. Taper bare 20-30 sekunder.
12: Knoter meg opp og ned skrentene, og finner posten etter en liten kartstopp i ringen.
13: Bra gjennomført strekk.
14: Stabilt.
15: Er sliten og tenker ikke rasjonelt. Gidder ikke å løpe flere bakker, og drar ut på en venstrevariant som er alt for lang. Taper 2min til Olav fra 14-15, og burde iallefall kunne ha løpt strekket 1:30 fortere rett på. Jaja.
16-mål: Blir tatt igjen av Olav tidlig på strekket. Legger meg bak og tenker at dette går jo ikke så fort, men etter 40 sek finner jeg ut at det går ganske så fort likevel. Må slite litt for å henge med, men tvinger meg selv til å ha kartkontakt for å kunne skli forbi dersom han skulle gjøre noen feil på slutten. Det gjør han ikke.

Alt i alt er jeg godt fornøyd med at jeg holdt distansen så bra, med tanke på utgangspunktet. Formen blir bedre for hver dag som går, og er utrolig mye bedre enn for 2 uker siden. 12 min bak Olav er mye, men dette var et langt løp, og han var også rimelig suveren. Er ikke trent for en så lang og tøff o-løype enda, men det kommer seg. Det er nå vintertreningen starter.
Vis kommentarer (0)
 
Day Cup Langdistanse (21.11.2015) Day Cup Langdistanse (21.11.2015)