Nordbergs romjulscup Nattfellestart (29.12.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Maridalsalpene
Arrangør: Anders Nordberg
Land: Norge
Distanse: 11.16 km
Tid: 92:25
Fellestart i et brutalt terreng, uten poster i skogen. Villmark uten store oppfangende detaljer og lange strekk, så det gjaldt å holde kartkontakten.
Mister kontrollen allerede på vei til 2post. Vet ikke hvor jeg er, og trasker på cirkakurs før jeg leser meg inn på stupet under streken.
Tror veivalget til 3 var bra.
Mer usikker til 5e, og får i tillegg en bom på posten. Kjemper videre, og er brukbart fornøyd fram til 7. Holder stadig et etter forholdene brukbart driv.
8strekket går også bra, men slurver med kursen siste biten, og ender opp med å stemple feil. Skjønner feilen når jeg løper ned bakken for langt til høyre, men gidder ikke å snu. På dette tidspunktet begynner matsprekken å melde seg for alvor, og jeg har store problemer med å holde fokus og løpsfart oppe. Dårlig kartkontakt betyr lavere fart, som kombinert med et tett skogsområde med snø på hvert tre gjør at jeg på 9strekket blir veldig, veldig kald. Begynner å lengte hjem for alvor. Finner ut at jeg må på ta på meg hanskene igjen, men i prosessen mister jeg den ene i en vannpytt. Vurderer et øyeblikk å gi opp alt håp og legge meg ned, men finner ut at det tross alt er best om jeg kommer meg videre. Jogger/går de siste postene, og klarer på mirakuløst vis å treffe 9 og 10 og sneie 11.

Greit fornøyd med økten fram til 8, og forsåvidt fornøyd med å nesten treffe alle postene på slutten i den tilstanden jeg var i. Bra mental trening.. Takk til Anders Nordberg for et veldig bra arrangement!
Skjul kommentarer (1)
Anders N : Takk for det, og kjekt at du også fullførte skikkelig - i alle fall ikke la deg nedpå i grønten til 9ern. Doble respektpoeng ble utdelt i går :)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Nordbergs romjulscup Nattfellestart (29.12.2015) Nordbergs romjulscup Nattfellestart (29.12.2015)