NM Sprint (07.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nygårdshøyden
Distanse: 3.71 km
Tid: 15:34
Har en plan om å lese hele strekket før jeg løper, men er overtent og de siste 5minuttene før start glemmer jeg alt som heter arbeidsoppgaver..

Kort førstestrekk, og løper ut av posten uten å ha lest neste, ender opp med å tro at det beste veivalget er sperret, snur og løper rundt. Fryktelig dårlig start, og herifra og inn gjør jeg et løp som jeg skammer meg mye over.
Blir løpende å jage, med stadige småfeil her og der. Kommer aldri på forskudd, og leser ikke strekket nøye, noe som ender opp med at jeg ofte velger feil veivalg, eller gjennomfører svært dårlig.
Forsøker flere ganger å nullstille og snu løpet, men lykkes aldri. Hele tiden stresser og maser jeg uten å bruke nødvendig tid på kartlesning.
Ser Vegard bak meg mot slutten, noe som ender med at jeg leser enda mindre kart og gjør noen nye stygge veivalgsmisser på slutten.

Alt i alt er det bare skikkelig dårlig. Veldig skuffet, føler at jeg kastet bort en god sjanse, ettersom både teknisk og fysisk form har vært god fram mot løpet. Får ta lærdom av dette, og bruke det senere. Har verken form eller teknikk jeg kan skylde på, det er det mentale som spilte meg et puss.
Har potensial til så mye bedre, men er nødt til å få hodet med meg.
Vis kommentarer (0)
 
NM Sprint (07.05.2016) NM Sprint (07.05.2016)