JWOC-test Lang (05.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Varingskollen
Land: Norge
Distanse: 12.57 km
Tid: 83:13
Etter alt for dårlige testresultater visste jeg at jwoc hang i en tynn tråd. Så på løpet som en mulighet til å vise hva jeg er god for, og eventuelt løpe meg tilbake i diskusjonen. Var sikker på at lang passet meg vesentlig bedre enn det mellomen gjorde.

Kommer godt i gang med skrålistrekkene i starten. Litt forsikitg til 3e, her tar Audun mye tid på meg, men ligger som nr.2 på 3 post. Dårlig veivalg til 4e. Tar for mye stigning, og løper i tillegg veldig sikk sakk fra toppen og ned til posten. Taper bare et snaut minutt, og er fortsatt med i matchen. Problemet er at den lange bakken tapper meg for mye krefter, og til 8 merker jeg at det ikke er mye igjen. Kjemper opp bakken, og gleder meg til å løpe nedover. Orienterer bra i området 10-13. Trodde jeg tok et lurt veivalg til 14, men det viser seg at løpbarheten er bedre lenger nede i liene, og jeg taper så mye som 46 sek til bestetid, riktignok med en liten bom. Hører jeg leder på passering, holder fokus og kommer meg greit igjennom sisterunden.

Et stabilt løp, og det blir min klart beste testløpsprestasjon. En 3.plass fører meg inn igjen i JWOC-diskusjonen, og er et bra resultat i seg selv. Regnet kjapt ut at jeg var nr.7, ca 1,5 poeng etter Dag og altså fortsatt ute av JWOC-laget. Hadde et lite håp om å kunne skjønnes med, men ender som reserve noe som egentlig er helt fair, testløpene tatt i betraktning. Har ikke prestert som jeg kan og som jeg burde. Veldig skuffet, ettersom JWOC var hovedmålet i år, men det finnes flere løp å løpe, og livet går videre selv uten Sveits. Blir spennende å følge med, tror juniornivået i Norge nå er høyere enn det noengang har vært i min juniortid. Har troen på mange topplasseringer :)
Vis kommentarer (0)
 
JWOC-test Lang (05.06.2016) JWOC-test Lang (05.06.2016)