Jukolatest (11.06.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Mørk
Distanse: 7.48 km
Tid: 48:58
Var på grensen, og måtte ha et godt løp i dag.
Starter veldig stabilt og bra, og gjør få feil de første postene. En 10 sekunders sving til 5e, men ellers brukbart. På 8.post ligger jeg på 3.plass etter Olav og Emil. Så starter problemene. har god kurs på 9-strekket, men rundt halveis mister jeg kartkontakten. Opplever skogen som tettere enn det kartet viser, og tror etterhvert at jeg er for langt til venstre. Kommer ut på myren rett ved posten, men tror jeg er på myren under og drar opp. Hadde jeg sett meg til venstre hadde jeg nok sett posten... Aner ikke hvor jeg er, og ender med å gresse i nesten 2 minutter før jeg finner posten. En stygg ripe i lakken.
Neste strekk går greit, men jeg er fortsatt sjokkskadet etter bommen, og drar ut på et horribelt veivalg til 11. Elendig løpbarhet i bekken, aner ikke hvorfor jeg ikke løp rett på. Rett og slett en kortslutning. Taper 1 min til. Herifra og inn skjerper jeg meg og går stabilt.

Mye bra å ta med seg videre. Fra start-8 er jeg 3.best, og fra 11-Mål er jeg 4.best. Ødelegger løpet på de 2 strekkene 9 og 11. Utrolig bittert... Førstelagsdraumen brast mest sannsynlig her, men ingenting å gjøre med det nå. På Jukola skal jeg være skjerpet hele veien inn!
Vis kommentarer (0)
 
Jukolatest (11.06.2016) Jukolatest (11.06.2016)