O-Festivalen Mellom (26.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Distanse: 5.02 km
Tid: 33:06
Tyngre bein i dag, gårsdagens langdistanse med tilhørende sprekk tok mye ut av kroppen. Åpner likevel stabilt og bra teknisk, og føler at de tekniske utfordringene er ganske enkle.
Blir kanskje litt overmodig, for til 6e løper jeg plutselig uten kontroll. Istedenfor å stoppe opp og lese meg inn, fortsetter jeg og regner med at jeg skal kunne finne ut hvor jeg er på veien. FEIL. Ender med parallellfeil og et stygt tidstap. Trasker rundt og skjønner ikke om jeg er på høyre eller venstre side av streken... Leser meg inn på stupene, og finner posten. Taper 1.08 til bestetid.
Den klassiske, men likevel fantastisk unødvendige "løpe inn tapt tid"-bommen kommer til 8e, der jeg taper 30 sekunder til.

Prøver å holde motet oppe, men resignerer litt. Løper brukbart inn teknisk, litt halveis og også veldig sliten etterhvert.

Ikke min dag. Ekstra kjipt at jeg bare er 49 sek bak 4.plassen som hadde kunnet gitt vikige JEC-poeng i Norgescupen. Jaja. Kan leve med at formen ikke er helt 100% og at jeg var sliten etter lang dagen før. Det som derimot er totalt uakseptabelt er den tekniske gjennomføringen i et terreng som jeg kan bedre enn noe annet..
Vis kommentarer (0)
 
O-Festivalen Mellom (26.06.2016) O-Festivalen Mellom (26.06.2016)