Pinseløpene Kongsberg Lang (27.05.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kisgruveåsen
Arrangør: Kongsberg OL
Land: Norge
Disiplin: langdistanse
Distanse: 5.77 km
Tid: 42:09
Et stabilt løp igjen Åpner bra, full kontroll til 1post. Er usikker på veivalget til 2post, men velger tilslutt en høyrevariant på sti. Det ble nok litt vel mange høydemeter å klatre opp igjen, et rett på-veivalg svakt venstre om skrentene hadde nok vært bedre. Taper minst 45 sek til 2.

3post er et typisk slitestrekk, der jeg er litt feig i varmen, og blir løpende uten å presse på skikkelig fysisk. Blir også litt usikker inn i posten, men treffer uten stort tidstap. Løper nok også en unødvendig lang sving unna streken mot 4, planen var å unngå det grønne, men det hadde nok likevel lønt seg rett på.

Finner en dårlig trasee på langstrekket til 6post, tar av veien for tidlig, og burde nok også ha løpt ned bekken, istedenfor å styre inn mot streken igjen ned bakken.
Treffer 7ende og 8ende bra, men slurver med kursen til den enkle nest sisteposten.. 30 sek tidstap der.

Alt i alt en bra prestasjon, må jobbe med å luke bort unødvendige småfeil. Samlet tidstap rundt 1.30 min.
Skjul kommentarer (3)
Håvard Irgens : Bra løpt Håkon. Sett litt på hva du har gjort og synes du løper jevnt veldig godt. Til 2. post sprang jeg en slags rett på varigant, der jeg kom mellom skrentene ved elven og så løp jeg langs myra i lyngen, til ryggen som kommer ned i post viste seg. Tror jeg kan ha tjent en del på det i forhold til høyreveivalget ditt. Til åttende hvet jeg ikke hva som lønner seg. Jeg løp under streken bort til Jakttårnet, og så litt til høyre for streken inn i posten. Hogstfelte var overaskende bra å løpe i. Tror faktisk jeg har bestestrekk dit. Bra løpt. Hilsen Håvard I
Vegard: Slemt å aldri svare Håvard her
Olai: Kjipt gjort Håkon! :( Synes forøvrig også at rett på til 2. var dritsmud, men spørsmålet er hva Erland gjorde? : O
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Pinseløpene Kongsberg Lang (27.05.2012)