KM Lang (03.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 13.05 km
Tid: 108:33
Endelig var det klart for det alltid prestisjefulle kretsmesterskapet i Østfold. Hadde store forhåpninger rundt dette løpet, men visste at konkurransen kom til å bli knallhard.
Vegnaldo kom rett fra en bakketreningsperiode i regnbyen i vest, og hadde dokumentert fryktinngytende form på Strava. Knautosaurus hadde også vist gode takter i tiden i forveien, men med tanke på at han hadde ligget på jevne 5timers-uker følte jeg meg ganske så trygg på at en slik enorm mengdeperiode hadde slitt han ut og tatt den ellers livsfarlige snerten ut av beina hans. Konkurransen hadde også et britisk innslag, men siden Will hadde fulgt Alex eksempel siden han kom til Norge og kjørt på med utallige timer netflix og relativt få treningstimer var han neppe i toppslag. Fryktet også H18-gutta med Laffen og hjemmefavoritten Herman i godt slag. Trygvasson er alltid farlig, men trodde at han kom til å bli for starstrucked av Hermans tilstedeværelse til å være i stand til å fokusere på eget løp.

1: Var litt i det defensive hjørnet og tok et passe pinglete veivalg. Burde strengt tatt ha løpt rett på, men bommet jo ikke.
2: Vurderte å løpe rundt, men måtte kompensere for pinglete løping til første og kjører rødlinjen. Ingen bom og ser Will løpe ut av posten når jeg kommer inn.
3: Vet ikke om dette veivalget skyldes en konstruktiv og god vurdering av løpbarhet og veivalgsalternativer eller bare generell latskap. Heller mot det siste. Uansett et OK valg. Møter Vegnaldo på 4-strekket når jeg er på vei inn i posten.
4: Har jo vært der før og kan vel ikke bomme? Gjør det heller ikke. Liten skandale at det ikke var drikke igjen på drikkeposten, var litt tørst.
5: Cheeky rundtveivalg fordi hvorfor ikke. Vegard bommer i posten, så passerer han her.
6: Selvtilfredsheten tar helt overhånd og jeg blir for cocky for mitt eget beste. Leser ikke kart og går på en bom. Vegard tar meg igjen.
7: Har en god rytme gående med å løpe annethvert strekk rundt og rett på, så why change a winning formula? Angrer litt når det går opp for meg at traseen rundt kanskje er den kjedeligste jeg har løpt i hele mitt liv. Møter Vegard igjen på post, så skiller ikke mye.
8: Slitsomt opp bakken, går ned på laveste gir, gå med hendene på lårene. Denne teknikken skal imidlertid aldri undervurderes.
9: Bra gjennomført teknisk! Fotnote: Den store steinen til venstre for streken litt over halvveis på strekket var skikkelig stor.
10: Har fått nok av rundtløping så dunker rett på som uansett er det klart beste. Ser ikke posten på første forsøk, men pytt sann, ikke noe å snakke om.
11: Veldig sliten, men Vegnaldo har forsvunnet så det motiverer til å sette den ene foten foran den andre og fortsette framover.
12: Lett strekk, våt myr.
13: Vurderte aldri Knuts høyreveivalg på sti fordi, vel, det er helt absurd dårlig.
14: Ikke mye å spurte med, men prøver da likevel.

Alt i alt er det ganske så bra. Vinner KM og slår alle mine argeste konkurrenter. Unngår også H18-deng noe som ikke var en selvfølge ettersom en fremadstormende Laffen virkelig hadde skrudd på turboen. Flere stjerner måtte gi tapt. Artig løype og bra terreng! Fint arrangement av Fredrikstad, selv om plastikkmappene ikke holdt internasjonal standard.
Skjul kommentarer (14)
auhei: Kommer det kommentar?
Knaut: Lang ventetid
Håkon: Den som venter på noe godt...
Vegard Jarvis Westergård : Begynner å bli lei av å vente
Karl: Kommer det snart kommentar?
auhei: Forventer en sykt bra kommentar når vi må vente så lenge...
Knaut : ^^
Ulrik: Svakt levert...
Kommentar?: Kommentar?
Tastatur: Håkon, kan du ikke snart bruke meg til å skildre løpet ditt?
Utlandsbeundrare: Jag väntqr också på kommentar
haakonrb: Fornøyde nå?!?!?!
knaut : flink
Trygve: Herman
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KM Lang (03.09.2016) KM Lang (03.09.2016)